رأی منفی سنای آمریکا به وضعیت اضطراری ملی ترامپ

دوشنبه 13 اسفند 1397
03:49
رأی منفی سنای آمریکا به وضعیت اضطراری ملی ترامپ سنای آمریکا آرای لازم برای رای منفی به اعلامیه وضعیت اضطراری ملی ترامپ برای ساخت دیوار مرزی را به دست آورده است.

العالم - آمریکا

روزنامه گاردین در گزارشی نوشت، به نظر می‌رسد تعداد مخالفان اعلامیه وضعیت اضطراری ملی برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک در سنای آمریکا به حد نصاب کافی برای رد شدن رسیده است.

براساس این گزارش، سناتور رند پاول از ایالت کنتاکی جدیدترین سناتوری است که اعلام کرده است به آن رای مخالف خواهد داد.

پیش از این مجلس نمایندگان آمریکا این قانون را رد کرده بود و اگر سنا نیز آخر ماه جاری میلادی در مخالفت با آن رای بدهد برای اجرا به وتوی رئیس جمهور نیاز پیدا خواهد کرد.

گاردین می‌گوید که بعید است این طرح به صورت غیرقابل وتو رای بیاورد.

تحت این اعلامیه اضطراری ملی، ترامپ می‌تواند با اختیارات خودش حدود 3.6 میلیارد دلار بدون اجازه از کنگره آمریکا برای ساخت دیوار مرزی بودجه اختصاص دهد.

بحث اختصاص بودجه برای ساخت دیوار مرزی به جنجالیترین اختلاف میان کنگره و کاخ سفید از زمان ریاست جمهوری ترامپ تبدیل شده است. این مساله باعث تعطیلی 36 روزه دولت شده بود.

به غیر از رند پاول، 3 سناتور جمهوریخواه دیگر نیز اعلام کرده‌اند که به اعلامیه وضعیت اضطراری ملی ترامپ رای منفی خواهند داد. سوزان کالینز، لیزا مورکوفسکی و تام تیلیس از جمله این افراد هستند.

اگر فرض بر این باشد که 47 سناتور دموکرات به همراه سناتورهای مستقل و متحد آنها به این تصمیم ترامپ رای منفی بدهند، سنا رای لازم برای رد این اعلامیه را در اختیار خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید