لیگ قهرمانان آسیا؛

گزارش AFC درباره تقابل پرسپولیس و پاختاکور

دوشنبه 13 اسفند 1397
18:54
گزارش AFC درباره تقابل پرسپولیس و پاختاکور نایب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا یعنی پرسپولیس ایران نبرد خود را در هفدهمین دوره از این رقابت ها، با میزبانی از پاختاکور ازبکستان در ورزشگاه آزادی تهران آغاز خواهد کرد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

تارنمای رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی) روز دوشنبه در آستانه آغاز هفدهمین دوره لیگ قهرمانان آسیا در گزارشی نوشت: پرسپولیس سال گذشته عملکردی فوق العاده از خود به نمایش گذاشت؛ در واقع آنها در ادامه روند صعودی که سال قبل از آن پیش گرفته و خود را به نیمه نهایی این تورنمنت معتبر رسانده بودند، سال 2018 برای نخستین بار طعم فینال آسیا را چشیدند اما در نهایت پس از متحمل شدن شکست مقابل کاشیما آنتلرز ژاپن در 2 دیدار رفت و برگشت با نتیجه 2 بر صفر از دستیابی به جام قهرمانی باز ماندند.
شاگردان «برانکو ایوانکوویچ» در 2 سال اخیر فاتح لیگ برتر ایران شده اند و هفته گذشته نیز پس از پیروزی یک بر صفر مقابل صنعت نفت صدر جدول رده بندی فصل 2018 – 2019 لیگ داخلی را بار دیگر به تسخیر خود در آوردند.
در سوی دیگر، پاختاکور ازبکستان که سابق بر این یکی از پایه های همیشگی لیگ قهرمانان محسوب می شد، برای نخستین بار پس از سال 2016 و بدنبال غلبه بر نیروی هوایی عراق و النصر امارات در مرحله مقدماتی بار دیگر راهی این تورنمنت شده است.
نماینده ازبک که در بازی پیش رو «اودیلجون هامروبکوف» یکی از مهره های اصلی خود را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد، تنها تقابل خود با پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا که به سال 2003 در تاشکند باز می گردد، با پیروزی یک بر صفر پشت سر گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره