نمایش مجسمه تمسخر آمیز بن سلمان و ترامپ در خیابان‌های آلمان

چهارشنبه 15 اسفند 1397
17:23
نمایش مجسمه تمسخر آمیز بن سلمان و ترامپ در خیابان‌های آلمان کارنوال سالانه امسال آلمان شاهد تمسخر سیاستمدارانی مانند "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی و "دونالد ترامپ" رییس جمهور آمریکا بود.

العالم عربستان سعودی

در کارنوال شهر "دوسلدورف" آلمان، مجسمه بن سلمان به نمایش درآمده بود که اره ای خونین در دست داشت و لباسش خون آلود بود و پشت سرش ترامپ قرار داشت که با دو بال خود پرواز می کرد.

بر مجسمه بن سلمان نوشته شده بود: "قاتل و ملکه نگهبانش" که منظور قتل جمال خاشقچی توسط بن سلمان و دفاع ترامپ از بن سلمان است.

در این کارناوال مجسمه ای دیگر نیز با تصویر تمسخرآمیز از ترامپ به نمایش گذاشته شده بود.

مجسمه تمسخرآمیز ترامپ این‌بار در زمین گلف طراحی شده بود؛ او توپهایی که نام کشورها و نهادهای بین المللی بر آن نوشته شده بود را به طرف های مختلف پرتاب می کرد، این مجسمه نماد بی توجهی ترامپ به نهادهای بین المللی و بی احترامی او به روابط واشنگتن با همپیمانانش است.

مجسمه "ترزا مای" نخست وزیر انگلستان با بینی دراز و همچنین "ماتیو سالوینی" وزیر کشور ایتالیا که دارای پرونده رسوایی جنسی است، "مرکل" صدر اعظم آلمان، "پوتین" رییس جمهور روسیه، "ژوزف گوبلز" مهندس تبلیغات نازیستی و اشخاص دیگر در این جشنواره موجود بود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی با وزیر خارجه فرانسه گفتگو کرد


رئیس جدید موساد منصوب شد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و بلژیک


صنعا: منتظر درخواست حزب‌الله برای ورود به نبرد با صهیونیست‌ها هستیم


سردار شکارچی: تداوم جنایات در لبنان قابل تحمل نخواهد بود


عراقچی: نقض آتش‌بس در یک جبهه، نقض آتش‌بس در تمام جبهه‌هاست


پزشکیان: آمریکا و اسرائیل روند دیپلماتیک را با چالش مواجه کردند


قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند