پیام «بوتفلیقه» به تظاهرات کنندگان الجزایری از تخت بیمارستان

پنج‌شنبه 16 اسفند 1397
18:46
پیام «بوتفلیقه» به تظاهرات کنندگان الجزایری از تخت بیمارستان رئیس جمهوری الجزایر که برای مداوا در یکی از بیمارستان‌های سوئیس بستری است، در پیامی به مخالفان خود، درباره تغییر مسیر تظاهرات مسالمت‌آمیز به خشونت‌آمیز هشدار داد.

العالم - آفریقا

رئیس‌جمهور الجزایر روز پنجشنبه (۱۶ اسفند) از بیمارستانی در ژنو سوئیس پیام مکتوبی به مخالفان خود ارسال کرد.

«عبدالعزیز بوتفلیقه» رئیس جمهور ۸۲ ساله الجزایر که از دو هفته پیش در یکی از بیمارستان‌های پایتخت سوئیس به دلیل مشکلات جسمی بستری است در این پیام خود که کتبا برای این مخالفان فرستاده، درباره «نفوذ» گروه‌های «خیانت‌کار» داخلی یا خارجی به تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم الجزایر هشدار داده است.

او هشدار داده نفوذ چنین گروه‌هایی چه‌بسا می‌تواند باعث ایجاد «فتنه» و «گسترش هرج و مرج» شده و کشور را به ورطه «بحران‌ها و حوادث» بکشاند.

بوتفلیقه به رغم کهولت و سکته مغزی در سال ۲۰۱۳ که باعث شده به ندرت در انظار عمومی ظاهر شود، دهم ماه فوریه (یک ماه پیش) اعلام کرد که می‌خواهد در دور پنجم انتخابات ریاست جمهوری الجزائر که قرار است ۱۸ آوریل برگزار شود، شرکت کند.

اعلام این خبر، از یک ماه پیش به موجی از اعتراض‌ها در این کشور آفریقایی دامن زد و از سه هفته پیش تاکنون این اعتراض‌ها به سمت برگزاری تظاهرات گسترده در شهرهای الجزایر از جمله «الجزیره»، پایتخت این کشور حرکت کرده است.«نه به پنجمین دوره»

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رئیس‌جمهور بیمار الجزائر در پیام مکتوب امروز خود که وزیر ارتباطات این کشور آن را قرائت کرد، گفته است: «از همان روزهای اول شاهد این بودیم که برخی از شهروندان ما از مرد و زن در نقاط مختلف کشور برای بیان نظرات خود به روش مسالمت آمیز [به خیابان‌ها] آمده‌اند. ما این مسئله باعث آرامش خاطر ما شد؛ چرا که این نشانه پختگی شهروندان ما از جمله جوانان ما است و نیز بیانگر وجود تکثرگرایی مردم‌سالارانه است که ما همواره برای آن، مبارزه کرده‌ایم».

این پیام بوتفلیقه بعد از فراخوان برگزاری راهپیمایی ۲۰ میلیونی طی فردا صادر شده است. معترضان الجزایری مخالف نامزدی وی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشرو هستند و از او خواسته‌اند از قدرت کناره‌گیری کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد