تاکید حزب‌الله عراق بر حمایت از نجباء و مقابله با توطئه‌های آمریکا

پنج‌شنبه 16 اسفند 1397
18:54
تاکید حزب‌الله عراق بر حمایت از نجباء و مقابله با توطئه‌های آمریکا گردان‌های حزب‌الله عراق در واکنش به اقدام خصمانه آمریکا علیه جنبش النجباء بر مقابله با توطئه‌ها و اقدامات تحریک آمیز واشنگتن تاکید کرد.

العالم - عراق

اقدام خصمانه آمریکا در قرار دادن نام جنبش نجباء و دبیرکل آن در فهرست به اصطلاح تروریستی این کشور خشم گروه‌های مقاومت و مردم عراق را به دنبال داشته است.

گردان‌های حزب الله و عصائب اهل الحق این اقدام آمریکا را محکوم کرده و بر همبستگی خود با جنبش نجباء‌ و حمایت از آن تاکید کردند.

در بیانیه گردان‌های حزب الله آمده است گروه‌های مقاومت و حشد الشعبی مانند کوه‌های بهم پیوسته، در برابر توطئه‌ها و اقدامات تحریک‌آمیز امریکا خواهند ایستاد.

این گروه مقاومت، تحریم‌های جدید علیه مقاومت اسلامی نُجَباء و دبیرکل این جنبش را مهر تأییدی بر دشمنی امریکا با گروه‌های مقاومت اسلامی دانست.

این گروه تاکید کرد شکست‌های پی‌درپی آمریکا در منطقه که در سایه جهاد و مقاومت محقق شد، واشنگتن را مجبور کرده است به چنین شیوه‌هایی متوسل شود تا به زعم خود، انگیزه مقاومت را سست کند یا مردان آن را از انجام واجب شرعی و میهنی در مقابله با طاغوت‌های زمان و اشغالگران بازدارد.

گردان‌های حزب‌الله عراق افزوده است: گروه‌های مقاومت ضمن ایثارگری برای دفاع از عراق و مقدسات، دسیسه تکفیری‌ها را که توسط آمریکا، رژیم سعودی، رژیم صهیونیستی و مزدوران آن‌ها در منطقه برنامه‌ریزی و هدایت می‌شد، ناکام گذاشتند.

این گروه مقاومت به برادران خود در مقاومت اسلامی نُجَباء به‌خاطر کسب نشان عزت و به هراس افکندن امریکا و هم‌پیمانانش، تبریک و تهنیت گفته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران