وقوع انفجار انتحاری در منبج سوریه/ کشته شدن 3 نظامی آمریکایی

شنبه 18 اسفند 1397
20:57
وقوع انفجار انتحاری در منبج سوریه/ کشته شدن 3 نظامی آمریکایی منابع خبری از وقوع یک انفجار انتحاری در مسیر یک گشتی وابسته به نیروهای آمریکایی در منبج سوریه خبر می‌دهند.

العالم _ سوریه

یک عامل انتحاری یک گشتی وابسته نیروهای کُرد در منبج سوریه که تعدادی نیروی آمریکایی نیز در آن حضور داشتند را هدف قرار داد.

گروه تروریستی داعش با قبول مسئولیت این حمله انتحاری مدعی شد که 3 نظامی آمریکایی در این حمله کشته شدند.

این سومین حمله انتحاری گروه تروریستی داعش در سوریه از ابتدای سال جاری میلادی است.

سخنگوی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده که امروز هیچ نظامی آمریکایی در سوریه کشته یا مجروح نشده است.

در 21 ژانویه گذشته (اول بهمن 1397) انفجار انتحاری کاروانی از نظامیان آمریکایی را در حومه جنوبی حسکه هدف قرار داد که در این انفجار 5 شبه نظامی کُرد که به همراه نظامیان آمریکایی بودند کشته شدند. پیشتر و در 16 ژانویه (26 دی ماه 1397) یک گشتی نظامیان آمریکایی در مرکز شهر منبج هدف قرار گرفت که طی آن 10 غیرنظامی و 5 شبه نظامی محلی به اضافه 4 آمریکایی که شامل 2 نظامی و 2 پیمانکار وزارت دفاع آمریکا بودند، کشته شدند. این عملیات انتحاری تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد نیروهای آمریکایی را از سوریه خارج کند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید