جريان صدر عراق: سرکرده‌های داعش نزد آمریکایی‌ها هستند

يکشنبه 19 اسفند 1397
00:34
جريان صدر عراق: سرکرده‌های داعش نزد آمریکایی‌ها هستند یک فرمانده جریان صدر عراق تأکید کرد، سرکرده گروه تروریستی داعش و شمار دیگری از اعضای اصلی این گروه در شهرک الباغوز سوریه حضور دارند.

العالم - سوریه

به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، حاکم الزاملی از رهبران جریان صدر عراق در گفتگو با این شبکه تأکید کرد: اطلاعات حاکی از این است که ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش و شمار دیگری از اعضای اصلی این گروه در شهرک الباغوز سوریه حضور دارند. تروریست های داعش به این نکته اعتراف کرده اند که سرکرده های این گروه نزد آمریکایی ها هستند.

وی افزود: بسیاری از تروریست های داعش تابعیت خود را تغییر داده اند و نهادهای اطلاعاتی عراق به این مسئله پی بردند. ما نمی خواهیم عراق به هتل پنج ستاره برای تروریست های داعش تبدیل شود. اعضای داعش که تحویل عراق داده شدند اعتراف کرده اند که چندین تن طلا و اموال به سرقت رفته عراق در شهرک الباغوز است.

0% ...

آخرین اخبار

معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند