آمادگی بالای بونجاح مقابل پرسپولیس/ احتمال غیبت ژاوی

يکشنبه 19 اسفند 1397
11:47
آمادگی بالای بونجاح مقابل پرسپولیس/ احتمال غیبت ژاوی مهاجم الجزایری السد قبل از دیدار برابر تیم فوتبال پرسپولیس از آمادگی بسیار بالایی برخودار است اما احتمال غیبت ژاوی وجود دارد.

العالم - ورزشی

به نقل از الرای، دو تیم فوتبال السدو پرسپولیس در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سه‌شنبه در قطر به مصاف هم خواهند رفت.

هر دو تیم با توجه به ناکامی در گام نخست سخت به دنبال پیروزی در این دیدار هستند به ویژه السد که در دیدار نخست خود برابر الاهلی تن به شکست داد و میزبان بازی هم به شمار می‌آید.

روزنامه الرای قطر از آمادگی بسیار بالای بغداد بونجاح سخن به میان آورد و نوشت که این مهاجم الجزایری در تمرین روز گذشته (شنبه) نشان داد که هم از نظر بدنی بسیار آماده است و هم از نظر روحی در شرایط خوبی برای باز کردن دروازه پرسپولیس برخوردار است.

خبر دیگر درباره باشگاه السد این که احتمال وجود دارد که ژاوی به این بازی هم نرسد چرا که هنوز او به طور کامل بهبودی پیدا نکرده است و فریرا نشان داده که تا یک بازیکن به آمادگی کامل نرسد به او بازی نخواهد داد.

هواداران السد قطر با انتشار پیام‌های در صفحات مجازی یکدیگر را تشویق به حضور در ورزشگاه برای حمایت از تیم محبوب خود کردند و بعید نیست که با توجه به حساسیت بازی ورزشگاه پر شود.

قضاوت این دیدار را قرار است که کیم، داور کره‌ای بر عهده بگیرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم