واکنش هند به فشارهای آمریکا برای توقف واردات نفت از ونزوئلا

يکشنبه 19 اسفند 1397
22:07
واکنش هند به فشارهای آمریکا برای توقف واردات نفت از ونزوئلا در حالی که آمریکا در حال فشار به دهلی نو برای کاهش خرید نفت از ونزوئلا است، هند اعلام کرد که این فشارها را نادیده می‌گیرد و به تجارت با ونزوئلا ادامه می‌دهد.

العالم - آسیا

پایگاه «بلومبرگ» گزارش داد کاراکاس در نیمه نخست فوریه روزانه ۶۲۰ هزار بشکه نفت به هند صادر کرده که این رقم ۶۶ درصد بیش از میانگین روزانه ماه پیش از آن است.

«الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا در واکنش به این خبر، تایید کرده که واشنگتن در حال فشار به هند برای توقف خرید نفت از کاراکاس است.

وی که با خبرگزاری «رویترز» مصاحبه می‌کرد، گفت: «ما گفتیم که شما نباید به این رژیم کمک کنید و باید طرف مردم ونزوئلا باشید.»

آبرامز افزود: کاخ سفید پیام مشابهی به دیگر کشورها داده است.

در واکنش به درخواست آمریکا، «راویش کومار» سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفت دهلی نو فشارهای آمریکا را نادیده می‌گیرد و به تجارت با ونزوئلا ادامه خواهد داد.

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا پیشتر و در ماه فوریه هشدار داده بود کشورها و سازمان‌هایی که از «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا حمایت می‌کنند بخشیده نخواهند شد.

واشنگتن در ماه ژانویه تحریم‌هایی را علیه شرکت ملی نفت ونزوئلا اعلام و ۷ میلیارد دلار از دارایی‌های این شرکت را بلوکه کرد و در حال فشار به دیگر شرکت‌ها برای قطع روابط با ونزوئلا تا اواخر اردیبهشت ماه سال آینده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: چارچوب کلی تفاهم با عمان مشخص شده است


عقب‌نشینی نظامیان اسراییلی از اردوگاه قلندیا در قدس


اتحادیه اروپا ۵ فرد کلیدی در حوزه صنایع دفاعی روسیه را تحریم کرد


چین به دنبال تجهیز نیروهای خود به استانداردهای پیشرفته جهانی


عزم ایران برای تقویت پیوندهای اقتصادی با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا


زخمی شدن یک سرباز ارتش لبنان توسط رژیم صهیونیستی


افزایش سهم تجارت ایران و هند در دستور کار وزارت صمت


تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند