سرپرست هیات تجاری سوریه:

ایران باید سهم اصلی را در بازسازی سوریه داشته باشد

دوشنبه 20 اسفند 1397
13:53
ایران باید سهم اصلی را در بازسازی سوریه داشته باشد سرپرست هیات تجاری سوریه گفت: ایران در روزهای سخت کنار ملت سوریه ایستاده و به همین دلیل باید سهم اصلی در بازسازی کشورمان داشته باشد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

«محمود ناصر الفتوح» روز دوشنبه در دیدار هیات تجاری سوریه با اعضای اتاق تعاون ایران که در محل این اتاق برگزار شد، افزود: باید روابط اقتصادی بین دو کشور در حد فداکاری شهدا باشد و بتوانیم تعاملات اقتصادی را به سطح تبادلات ممتاز سیاسی برسانیم.
وی با اشاره به برنامه ریزی مسولان ارشد دو کشور برای دستیابی به توسعه اقتصادی خاطرنشان ساخت: برای دستیابی به حجم مناسبی از مبادلات اقتصادی بین ایران و سوریه لازم است 18 توافقنامه ای که بین تهران و دمشق منعقد شده، اجرایی شود.
ناصر الفتوح اظهار داشت:در بازسازی سوریه اولویت با کشورهایی است که برای مقابله با تکفیری ها در کنار ما ایستادند.
«علی سید احمد» کاردار سوریه در تهران نیز در این دیدار پیشنهاد داد: برای گسترش مبادلات اقتصادی، پول های ملی ایران و سوریه مبنای مبادلات اقتصادی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد، اکنون تعرفه گمرکی برای تبادل کالا بین دو کشور چهار درصد است که در گفت و گو با مقامات گمرکی دو کشور در تلاش هستیم این تعرفه به صفر برسد.

به گزارش ایرنا، هیات تجاری سوریه از امروز دوشنبه ۲۰ اسفند وارد ایران شده و تا پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه با هدف رایزنی اقتصادی و آشنایی با ظرفیت های اقتصادی ایران مهمان ایرانیان خواهند بود.
این هیات شامل ۲۶ تاجر است که برای بررسی ظرفیت های ایران در زمینه های صنعت ساختمان، تجهیزات ساختمانی، صنعتی و صنایع غذایی آمده اند.
در سال 1389 حجم صادرات ایران به سوریه 516 میلیون دلار در سال بود که به دلیل وقوع ناآرامی ها و درگیری ها در این کشور به دلیل فعالیت گروه تروریستی - تکفیری داعش، به تدریج از حجم آن کاسته شد به شکلی که سال 96 ارزش صادرات ایران به سوریه به 172 میلیون دلار رسید.
در 9 ماهه امسال نیز بر اساس آمار سازمان توسعه تجارت ایران، کشورمان 63.9 میلیون دلار صادرات به سوریه داشته و در مقابل 3.1 میلیون دلار واردات انجام داده است.
فعالان اقتصادی ایران و سوریه امیدوارند با توجه به پایان جنگ با داعش در سوریه و بازگشت آرامش به این کشور، روابط تجاری دو کشور به سطح مطلوبی بازگردد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران