واکنش ظریف به حادثه نیوزلند و یورش صهیونیست ها به مساجد/ دفاع غربی‌ها از سیاه‌نمایی علیه مسلمانان باید پایان یابد

جمعه 24 اسفند 1397
14:54
واکنش ظریف به حادثه نیوزلند و یورش صهیونیست ها به مساجد/ دفاع غربی‌ها از سیاه‌نمایی علیه مسلمانان باید پایان یابد «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز (جمعه) در صفحه شخصی توئیتر خود به حمله تروریستی علیه نمازگزاران جمعه در نیوزیلند واکنش نشان داد.

العالم - ایران / سیاسی

ظریف با انتقاد از سیاست‌های ضد اسلامی غرب، نوشت: «مصونیت‌ها در راستای تشویق به عدم تحمل مخالف در «دموکراسی‌های» غربی، منجر به این می‌شود: قلدرهای اسرائیلی وارد مسجدی در فلسطین می‌شوند و به مسلمانان توهین می‌کنند؛ تروریست‌ها در نیوزیلند، کشتار 49 مسلمان را پخش زنده می‌کنند».

وی سپس تاکید کرد: «دورویی غربی‌ها در دفاع از سیاه‌نمایی مسلمانان به بهانه «آزادی بیان» باید پایان یابد».

بامداد امروز به وقت تهران (ظهر جمعه به وقت محلی) بود که رسانه‌های نیوزلندی از وقوع حمله مسلحانه به مسجد «النور» در شهر «کریستچرچ» خبر دادند. درپی حمله تروریست‌های مسلح به نمازگزاران جمعه در دو مسجد در نیوزلند، حداقل 50 نفر کشته و 30 تن دیگر مجروح شدند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز اقدام تروریستی در نیوزیلند را شدیدا محکوم و آن را سبعانه خواند و خواستار شناسایی و برخورد دولت نیوزیلند با عاملان این اقدام شد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی