دمشق جنایت تروریستی نیوزیلند را محکوم کرد

شنبه 25 اسفند 1397
10:34
دمشق جنایت تروریستی نیوزیلند را محکوم کرد دولت سوریه با شدیدترین عبارات، حمله تروریستی بزدلانه به دو مسجد در نیوزیلند را محکوم و بر مبارزه با افراط‌گرایی و اسلام‌هراسی تأکید کرد.

العالم - اروپا

به گزارش سانا، یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه، حمله تروریستی بزدلانه به نمازگزاران مسلمان در دو مسجد نیوزیلند در حین ادای نماز جمعه را با شدیدترین عبارات محکوم کرد.

این منبع گفت: «این جنایت تروریستی نژادپرستانه نیاز شدید به هماهنگ کردن تمامی تلاش‌ها برای سرکوب تروریسم، مبارزه با ایدئولوژی افراط‌گرایانه و رویکردهای نفرت، که دین اسلام را هدف قرار می‌دهد، مورد تأکید قرار می‌دهد.»

روز جمعه مهاجمانی مسلح با حمله به دو مجسد در شهر «کرایست چرچ» در نیوزیلند، مردم و نمازگزاران را به گلوله بستند.

در این حادثه که یکی از افراد مهاجم آن را به صورت زنده در صفحه فیس‌بوک خود پخش می‌کرد، دست‌کم 49 تن کشته و نزدیک به 50 نفر دیگر زخمی شدند.

مظنون اصلی یک مرد 28 ساله اهل استرالیا با اصالت انگلیسی است که پیشتر بارها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها