یک هفته پس از حادثه تروریستی کرایست چرچ؛

ندای اذان در نیوزیلند طنین انداز شد

جمعه 2 فروردين 1398
08:03
ندای اذان در نیوزیلند طنین انداز شد نیوزیلند ظهر جمعه (به وقت محلی) با پخش ندای ملکوتی اذان در تلویزیون و رادیوی ملی، به قربانیان مسلمان حادثه تروریستی هفته گذشته در شهر کرایست چرچ ادای احترام کرد.

العالم- اروپا

به نقل از تارنمای خبری رادیو نیوزیلند، پس از پخش اذان، دو دقیقه سکوت به احترام قربانیان حادثه برقرار شد.
مراسمی به همین مناسبت در پارک نزدیک به محل حادثه برگزار شد و هزاران نفر از جمله «جاسیندا آردِرن» نخست وزیر نیوزیلند در آن شرکت کردند.
«جمال فوده» امام جماعت مسجد نور که هدف حمله قرار گرفته بود، در سخنانی در این مراسم گفت: به خانواده قربانیان حادثه می‌گویم که خون عزیزان شما، دانه‌های امید را آبیاری کرد و از آن طریق، جهان، زیبایی اسلام و اتحاد ما را به نظاره نشست.
نخست وزیر نیوزیلند نیز با ذکر حدیثی از پیامبر راستین اسلام گفت: حضرت محمد (ص) می‌گوید که مَثَل اهل ایمان در دوستی و مهربانی متقابل مثل اعضای یک پیکر است و چون عضوی آسیب ببیند، همه بدن درد می‌کشد.
وی ادامه داد: نیوزیلند در کنار شما [مسلمانان] سوگوار است. ما یک پیکر هستیم.
به نوشته رسانه‌های محلی نیوزیلند، همزمان با برگزاری نماز جمعه، مردم این کشور در مساجد شهرهای مختلف گرد هم آمدند و با تشکیل زنجیره انسانی در اطراف مسجد، به قربانیان حادثه تروریستی هفته گذشته ادای احترام کردند.
فردی مسلح جمعه گذشته با حمله به دو مسجد در شهر کرایست چرچ نیوزیلند، نمازگزاران را به گلوله بست.
در این حادثه تروریستی که بصورت زنده در شبکه اجتماعی فیس‌بوک عامل حمله پخش شد، دست‌کم 50 تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.
مظنون اصلی حادثه «برنتون تَرنت» 28 ساله اهل استرالیا معرفی شده است.
ترنت صبح شنبه تفهیم اتهام و 5 آوریل (16 فروردین 1398) به عنوان تاریخ نخستین جلسه محاکمه وی تعیین شد.
نخست وزیر نیوزیلند پیشتر گفته بود که عامل تیراندازی، مجوز حمل سلاح داشته و در طول دو سال بتدریج اقدام به ذخیره‌سازی سلاح و مهمات کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم


جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی