آخرین خبرها از سیل گلستان/ اسکان اضطراری برای ۷هزار سیل زده

جمعه 2 فروردين 1398
17:56
آخرین خبرها از سیل گلستان/ اسکان اضطراری برای ۷هزار سیل زده رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر آخرین جزییات خدمت رسانی به مناطق سیل زده در استان‌های گلستان و مازندران را تشریح کرد.

العالم - ایران

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در خصوص آخرین وضعیت سیل و آب‌گرفتگی در استان‌ مازندران، اظهار داشت: 12 شهرستان آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، جویبار، چالوس، ساری، سوادکوه، قائمشهر، گلوگاه، نکا و نوشهر طی ساعات گذشته شاهد وقوع بارش باران شدید و در برخی از شهرها شاهد وقوع سیل و آب‌گرفتگی بودیم.

وی افزود: به 85 شهر و روستا و محورهای کوهستانی توسط نیروهای امدادی هلال‌احمر کمک‌رسانی شده و به 9723 نفر خدمت ارائه شد.

سلیمی افزود: برای 295 نفر اسکان اضطراری انجام شد و 420 دستگاه خودرو به وسیله نیروهای امداد هلال‌احمر از برف و کولاک رها شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات در خصوص آخرین وضعیت سیل و آب‌گرفتگی در استان گلستان توضیح داد: 10 شهرستان آزادشهر، آق‌‌قلا، بندرگز، بندر ترکمن علی‌آباد، کردکوی، کلاله، گرگان، گنبد کاووس و مینودشت در این استان تحت تأثیر سیل و آب‌گرفتگی قرار داشتند که در این استان‌ها نیز نیروهای هلال‌احمر به 37 هزار و 366 نفر امدادرسانی کردند و برای 347 نفر اسکان اضطراری در نظر گرفته شد.

وی افزود: کمک به تخلیه روستاهای در مسیر سیلاب از طریق زمینی وهوایی و توزیع مواد غذایی و چادرهای امدادی توسط بالگرد در شهرستان‌های گنبد کاووس و آق‌قلا همچنان ادامه دارد. همچنین سه اردوگاه اضطراری در مناطق آق‌قلا، بندر ترکمن و بندرگز جهت اسکان آسیب‌دیدگان تهیه شده است تا بتوانند در این اردوگاه‌ها اسکان و تحت درمان قرار گیرند.

سلیمی در خصوص توزیع تجهیزات و امکانات نیز توضیح داد: 4 هزار بسته غذایی، 2 هزار تخته موکت و 4 هزار پتو تاکنون در مناطق سیل‌زده استان گلستان توزیع شده است. همچنین 2 هزار بسته غذایی، 6900 بطری آب معدنی، 3200 تخته پتو و 14 هزار و 800 کیلوگرم برنج نیز در مناطق سیل‌زده استان مازندران توزیع شده است.

نمایندگان وزیر بهداشت به مناطق سیل زده اعزام شدند

معاون درمان وزارت بهداشت و پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور به عنوان نمایندگان ویژه وزیر بهداشت، جهت مدیریت و پیشگیری از بحران، تداوم رسیدگی و ارتقای خدمات بهداشتی درمانی به مردم سیل زده استان های گلستان، خراسان شمالی، مازندران و سمنان منصوب شده و برای ارزیابی روند ارائه خدمات به استان های سیل زده اعزام شدند.

بخش هایی از شهر 20 هزار نفری گمیش تپه گلستان به زیر آب رفت

فعالیت 5 بالگرد هلال احمر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان گلستان

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور، از فعالیت 5 بالگرد هلال احمر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان گلستان خبر داد و گفت: یک بالگرد دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد.

محمودرضا پیروزی عصر امروز در بدو ورود به استان گلستان در گرگان اظهار کرد: امدادرسانی در مناطق سیل‌زده گلستان از طریق زمین، هوا و دریا شروع شده و ادامه دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، پنج بالگرد در استان در حال فعالیت است و مقرر شده یک بالگرد دیگر نیز به این تعداد اضافه شود.

دبیرکل جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تا زمانی که مردم به کمک نیاز داشته باشند امداد و نجات انجام خواهد شد.

پیروزی بیان کرد: امدادرسانی از طریق قایق و خودروهای سنگین هم در حال انجام است و تلاش خواهیم کرد بهترین روند امدادرسانی را اجرایی کنیم.

وی تاکید کرد: اسکان موقت حادثه‌دیدگان و توزیع اقلام امدادی و غذا در حال انجام است و با تمام امکانات در خدمت مردم خواهیم بود.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش قطر در کاهش تنش‌ها و پیشبرد روند دیپلماسی


استقبال قاهره از امضای تفاهم‌نامه میان آمریکا و ایران


استقبال پوتین از امضای تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا


پزشکیان:تلاش‌های پاکستان در حافظه ایران ماندگار خواهدشد/شهبازشریف:صبر ایرانی‌ها ستودنی است


منابع پاکستانی: سفر شهباز شریف به سوئیس لغو شد


گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و کویت


صدای کودکان میناب در شورای حقوق بشر سازمان ملل شنیده شد


متن تبیینی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا