فیصل مقداد: دمشق برای بازپس‌گیری جولان حد و مرز نمی‌شناسد

شنبه 3 فروردين 1398
01:10
فیصل مقداد: دمشق برای بازپس‌گیری جولان حد و مرز نمی‌شناسد معاون وزیر خارجه سوریه روز جمعه گفت که در برابر دمشق هیچ مرزی برای بازپس گیری جولان اشغالی وجود ندارد.

العالم-سوریه

معاون وزیر خارجه سوریه در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد که ترامپ صهیونیست های مستبد و بزرگترین حامی تروریسم را نمایندگی می کند و دولت آمریکا قطعنامه های سازمان ملل متحد در خصوص جولان را به چالش می کشد.

معاون وزیر خارجه سوریه اضافه کرد: دمشق حق دارد تا از ابزارهای مسالمت آمیز و مبارزه مسلحانه برای آزادسازی خاکش استفاده کند.

مقداد گفت: مشخص می شود که ترامپ یک عنصر کوچک در ستاد انتخاباتی نتانیاهو است.

وی در ادامه گفت: امیدواریم که حداقل کشورهای عربی همبستگی خود را برای حمایت از مساله فلسطین حفظ کنند.

این مقام سوری افزود: یک تناقض مشخصی در سازوکار کشورهای عربی و سیاست هایشان در قبال سوریه وجود دارد و این به خاطر فشار پمپئو و درخواست او برای عدم بازگشت سوریه به اتحادیه عرب است.

معاون وزیرخارجه سوریه همچنین گفت: عادی سازی در روابط میان کشورهای عربی و اسرائیل وجود ندارد، بلکه تنها فرمانبرداری کامل برخی از رژیم ها از این رژیم است .

وی ادامه داد: روابط اسرائیل با برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس از مرحله عادی سازی عبور کرده است.

مقداد در خصوص طرح موسوم به«معامله قرن»دونالدترامپ نیز گفت: در صورتی که برخی از رژیم های عربی با آن موافقت نکنند، امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد.

معاون وزیرخارجه سوریه در پایان گفت: مواضع ترکیه در خصوص جولان برپایه تناقض و نفاق است؛ چراکه این آنکارا است که از تروریسم در سوریه حمایت می کند.

پیش از این نیز «بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد هرگونه اقدام آمریکا درباره بلندی های جولان اشغالی را غیرقانونی و فاقد هرگونه ارزش دانست.

ترامپ پنجشنبه شب اعلام کرد که اینک زمان آن فرارسیده که پس از 52 سال، واشنگتن به طور کامل حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت بشناسد.

رژیم صهیونیستی بلندی های جولان را در جریان جنگ شش روزه با اعراب در سال 1967 اشغال کرد.

کنست (پارلمان) این رژیم در سال 1981 میلادی این منطقه را جزو مناطق این رژیم اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل