ماکرون با تکرار ادعای «قسد» مبنی بر نابودی کامل داعش:

خطری جدیدی برای فرانسه از بین رفت

شنبه 3 فروردين 1398
18:23
خطری جدیدی برای فرانسه از بین رفت رئیس‌جمهور فرانسه در واکنش به آخرین تحولات میدانی سوریه و ادعای شبه‌نظامیان کُرد مبنی بر پایان حضور داعش در این کشور گفت که منبع تهدیدات تروریستی علیه فرانسه ازبین رفت.

العالم - اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه امروز (شنبه) گفت که با پاکسازی آخرین پناهگاه تروریست‌های داعش در منطقه «الباغوز» سوریه، منبع تهدیدات تروریستی علیه فرانسه نیز ازبین رفت.

ماکرون در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «نیروهای دموکراتیک سوریه اعلام کردند که آخرین پایگاه داعش هم سقوط کرد. من از آنها به‌عنوان شرکای خود و نیروهای ائتلاف بین‌المللی که فرانسه هم جزئی از آن بود، تشکر می‌کنم».

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی با بیان اینکه نبرد قاطع شبه‌نظامیان کُرد سوری با تروریست‌ها برای تامین امنیت اروپا بود، افزود: «ما قربانیان داعش را فراموش نمی‌کنیم. مرحله‌ای که امروز به آن رسیدیم، بسیار مهم است زیرا خطری جدیدی برای کشور ما از بین رفت».

رئیس‌جمهور فرانسه که امروز درگیر نوزدهمین هفته از تظاهرات ضدسرمایه‌داری در خیابان‌های پاریس و دیگر شهرها بود، در پایان تاکید کرد: «تهدید اما باقی است و مبارزه با گروه‌های تروریستی باید ادامه یابد».

0% ...

آخرین اخبار

شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است