پیشنهاد رشوه نیم میلیون دلاری بن سلمان به «واشنگتن پست»

يکشنبه 4 فروردين 1398
13:58
پیشنهاد رشوه نیم میلیون دلاری بن سلمان به «واشنگتن پست» صفحه شخصی مشهور به «گرگ آناتولی» در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: ولی عهد عربستان سعودی، برای تغییر سیاست مطبوعاتی روزنامه امریکایی واشنگتن پست در بررسی مساله جمال خاشقچی خبرنگار مقتول سعودی، رشوه سنگینی به مبلغ نیم میلیارد دلار به  سردبیر این  روزنامه پیشنهاد داد.

العالم- عربستان

صفحه "گرگ آناتولی" در توییت های مختلفی نوشت: ولی عهد سعودی مبالغ زیادی افزون بر 3 میلیارد دلار برای نهادهای رسانه ای و خبرنگاران تاثیرگذار آمریکا پیشنهاد داد تا درباره نقش وی در مساله ترور جمال خاشقچی مطلبی ننویسند.

این صفحه افزود: برخی از این افراد عملا این رشوه را پذیرفتند و هنگام پوشش دادن مساله ترور ، از سخن گفتن از بن سلمان خودداری کردند.

این صفحه نوشت : "مارتین بارون" سردبیر روزنامه آمریکائی واشنگتن پست که مبلغ پیشنهادی نیم میلیارد دلار برای تغییر سیاست این روزنامه در بررسی مساله خاشقچی را رد کرد.

به گفته حساب گرگ آناتولی، خودداری وی از پذیرفتن رشوه، یکی از مهم ترین دلائل حمله اطلاعاتی به " جف بیزوس " مالک میلیاردر روزنامه واشنگتن پست و مالک سایت آمازون بود.

این صفحه معروف در پایان نوشته هایش افزود: مارتین بارون سردبیر واشنگتن پست به زودی به استانبول سفر خواهد کرد و بر جزئیات جدیدی از نقش محمد بن سلمان در جنایت ترور دست خواهد یافت .

0% ...

آخرین اخبار

دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم


ایجاد مسیر‌های پروازی جدید با کشور عراق


ایران و کنیا؛ فصل تازه همکاری‌های اقتصادی


ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه


پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد