دمشق: آزادی جولان حق سوریه است

دوشنبه 5 فروردين 1398
22:19
دمشق: آزادی جولان حق سوریه است وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آزادی جولان با همه راه های ممکن حق غیرقابل تغییر این کشور است.

العالم - سوریه

به گزارش اعلام عصر دوشنبه خبرگزاری سوریه (سانا)، در ادامه این بیانیه آمده است: از دیدگاه دمشق تمام دنیا نمی تواند این حقیقت تاریخی را تغییر دهد که جولان متعلق به سوریه است.

وزارت خارجه سوریه افزود: این تصمیم امریکا نشانگر میزان خصومت امریکا نسبت به امت عربی است و واشنگتن با این اقدام ثابت کرد که دشمن اساسی و مهم جهان عرب است .

در ادامه این بیانیه آمده است که این تصمیم امریکا و اقدام ترامپ مبنی بر به رسمیت شناختن حاکمیت اسراییل بر بلندی های اشغالی جولان نشانگر تجاوز آشکار و همپیمانی بسیار نزدیک بین واشنگتن و رژیم صهیونیستی بر نادیده گرفتن سیادت و حاکمیت سوریه است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا پنجشنبه شب اعلام کرد که اینک زمان آن فرارسیده است که پس از 52 سال، واشنگتن به طور کامل حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت بشناسد. وی امروز نیز متن فرمانی را در همین ارتباط امضا کرد.

رژیم صهیونیستی بلندی های جولان را در جریان جنگ شش روزه با اعراب در سال 1967 اشغال کرد.

کنست (پارلمان) این رژیم در سال 1981 میلادی این منطقه را جزو مناطق رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

به دنبال این تصمیم ترامپ اکنون شمار زیادی از کشورها و شخصیت های سیاسی کشورهای مختلف با صدور بیانیه و سخنرانی این تصمیم امریکا را فاجعه بار توصیف کرده و آن را محکوم کردند.

شخصیت های مزبور نسبت به تبعات چنین تصمیمی از سوی آمریکا برای منطقه هشدار دادند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"