واکنش مقاومت به تجاوزات و تهدیدات صهیونیستی به غزه

دوشنبه 5 فروردين 1398
22:39
واکنش مقاومت به تجاوزات و تهدیدات صهیونیستی به غزه گروه‌های مقاومت فلسطینی غزه در موضعی متحد به دنبال حملات و تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی نسبت به غزه آمادگی خود برای مقابله با هرگونه تجاوز را اعلام کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: ما با این حمله همه جانبه به طور متحد و هماهنگی با برادران عرب خود مقابله می کنیم.

وی امروز هشدار داد: هر گونه تجاوز به خطوط قرمز از سوی اشغالگران صهیونیست با تسلیم ملت فلسطین مواجه نشده و مقاومت از توانایی لازم برای پاسخ به آن برخوردار است.

وی با اشاره به حملات انجام شده به مساله فلسطین در سطوح مختلف و جبهه های قدس، کرانه باختری و غزه و همچنین اسرای فلسطینی موجود در زندان های اسرائیل افزود: قدس، اسرا، کرانه باختری و راهپیمایی های بازگشت ما را متحد نموده و در صفی واحد قرار می دهد.

همچنین فوزی برهوم سخنگوی حماس در توییتر خود هر گونه ارتکاب حماقت اشغالگران در حق مقاومت و غزه را پر هزینه اعلام کرده و نوشت: مقاومت برای ورود به هر گونه نبرد بازدارنده و دفاع از ملت خود آمادگی کامل دارد.

همچنین زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی نسبت به هر گونه تجاوز دشمن صهیونیست علیه نوار غزه هشدار داد.

النخاله در بیانیه ای کوتاه رهبران صهیونیست را به پاسخی قدرتمندانه از سوی مقاومت تهدید کرد.

تهدیدات النخاله به دنبال اظهارات رهبران رژیم صهیونیستی در خصوص پاسخ محکم به غزه پس از تخریب منزلی در شهرک هشارون در شمال تل آویو و مجروحیت چند اسرائیلی بر اثر اصابت موشکی از غزه بیان شده است.

اتاق مشترک عملیات گروه های فلسطینی غزه نیز در بیانیه ای بر واکنش فوری و قوی به هر گونه تجاوز اسرائیلی به غزه تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: در صورت انجام هر گونه حمله هوایی به غزه تمام نقاط اسرائیل در تیر رس آتش مقاومت فلسطین قرار داشته و با واکنشی بی سابقه مواجه خواهد شد و پاسخ مقاومت به صورت گروهی بوده به طوری که اسرائیل احتمال آن را نخواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: هم اکنون هماهنگی بالایی میان تمام نیروهای مقاومت وجود داشته و همه آنها در حالت آماده باش قرار دارند.

قدس

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: جنگ با ایران مخازن حیاتی نفت آمریکا را به مرز بحران رساند


بحران در اردوگاه صهیونیست‌ها؛ آیزنکوت نتانیاهو را ناکام و بن‌گویر را فاشیست خواند


گزارش العالم از ویرانی زیرساخت های صور تا شکست پروژه کوچ اجباری


آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو