پرداخت 710 میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیل زدگان

چهارشنبه 7 فروردين 1398
09:48
پرداخت 710 میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیل زدگان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از پرداخت ۷۱۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیل زدگان خبر داد.

العالم _ ایران / سیاسی

محمد باقر نوبخت در ارتباط با خبر 21 شبکه یک سیما گفت: این کمک‌ها در قالب 580 میلیارد تومان هزینه جاری و 130 میلیارد تومان در بخش عمرانی پرداخت می‌شود.

وی افزود: هزار و 800 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت نیز برای آسیب دیدگان از سیل در نظر گرفته شده است که سازمان برنامه و بودجه مابه التفاوت سود این تسهیلات را به بانک‌ها پرداخت می‌کند.

نوبخت با اشاره به سیل شیراز گفت: مشکلات استان فارس به 4 گروه تقسیم شده است.

وی افزود: بررسی علل بروز حادثه، بررسی مناطق حادثه خیز دیگر و پیشگیری از وقوع حادثه، تسریع درمان مصدومان در مراکز درمانی و جمع آوری همه خودرو‌های آسیب دیده به وسیله نیروی انتظامی در یک محل از اقدامات ستاد مدیریت بحران استان فارس است.

نوبخت گفت: 5 میلیارد تومان به استان فارس برای پرداخت نقدی به مسافرانی که از سیل آسیب دیده اند و قصد بازگشت به مناطق خود را دارند اختصاص یافت که تاکنون بیش از نیمی از این مبلغ به خسارت دیدگان پرداخت شده است.

وی افزود: دولت خسارت خودرو‌هایی که از این سیل آسیب دیده اند و مشمول بیمه نمی‌شوند پرداخت می‌کند و خودرو‌هایی که بیمه هستند نیز بیمه، خسارات آن‌ها را می‌دهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم 


اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و نقض آتش‌بس


هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد