فرمانده نیروهای آمریکایی در کره جنوبی:

اقدامات کره شمالی برخلاف روند خلع سلاح است

پنج‌شنبه 8 فروردين 1398
12:23
اقدامات کره شمالی برخلاف روند خلع سلاح است
فرمانده نیروهای ارتش آمریکا در کره جنوبی تاکید کرد که فعالیت‌ها و اقدامات کره شمالی با وعده‌های این کشور در راستای خلع سلاح شبه جزیره کره ناسازگار است.

العالم _ آمریکا

یک ژنرال ارشد ارتش آمریکا می‌گوید که فعالیتها و تحرکات اتمی و موشکی کره شمالی با قولهایی که این کشور در راستای خلع سلاح به واشنگتن داده است ناسازگار است.

براساس گزارش رویترز، نشست دوجانبه میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در ویتنام که بدون نتیجه پایان یافت اختلافات عمیق میان دو طرف در راستای خلع سلاح شبه جزیره کره در برابر رفع کامل تحریمها را آشکار کرد.

«رابرت آبرامز» فرمانده نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی در یک نشست استماع کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان گفت: فعالیتهای آنها که ما نظارت کردیم برخلاف روند خلع سلاح است. با این حال آبرامز جزئیات بیشتری درباره این فعالیتها ارائه نکرد.

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نیز روز چهارشنبه در جلسه استماع جداگانه‌ای اعلام کرد که پیونگ یانگ هنوز قدم بزرگی در راستای تکمیل روند خلع سلاح برنداشته است.

با این حال وی ابراز امیدواری کرد که واشنگتن بتواند با مقامات کره شمالی باز هم مذاکره کند.

رویترز میگوید: از زمان شکست مذاکرات میتنام، هیچ نشانه‌ای مبنی بر تماس مستقیم واشنگتن و پیونگ یانگ وجود ندارد هرچند که دونالد ترامپ همچنان بر روابط خوب شخصی خود با رهبر کره شمالی تاکید می‌کند.

«رندال شریور» دستیار ارشد پنتاگون در امور آسیا نیز در حاشیه همین جلسه گفت: درهای ما برای دیپلماسی همچنان باز است اما تا به امروز ما هیچ حرکتی در زمینه خلع سلاح مشاهده نکرده‌ایم.

رهران آمریکا و کره شمالی در نشست ژوئن سال 2018 در سنگاپور در زمینه خلع سلاح اتمی شبه جزیره توافق کرده بودند با این وجود به دلیل کلی بودن این توافق و مشخص نبودن دقیق تعهدات دو طرف از جمله اینکه آمریکا در ازای خلع سلاح چه امتیازاتی به کره شمالی خواهد داد باعث شکست این روند تا به امروز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران