دیدار خلیفه حفتر با ولی‌عهد سعودی

پنج‌شنبه 8 فروردين 1398
14:04
دیدار خلیفه حفتر با ولی‌عهد سعودی
فرمانده ارتش لیبی که به عربستان سعودی سفر کرده است با ولی‌عهد سعودی دیدار کرد.

العالم - عربستان سعودی

ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش لیبی با «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز» معاون نخست‌وزیر، وزیر دفاع و ولی‌عهد سعودی دیدار کرد.

به نوشته روزنامه سعودی «الشرق‌الأوسط»، حفتر و بن سلمان در این دیدار تحولات لیبی و تلاش‌های مربوط به برقراری امنیت و ثبات در این کشور را مورد بررسی قرار دادند.

در این دیدار «مساعد العیبان» وزیر مشاور دولت سعودی، «خالد الحمیدان» رئیس دستگاه اطلاعات عمومی، «محمد العایش» معاون وزیر دفاع و «أحمد قطان» وزیر مشاور دولت سعودی در امور کشورهای آفریقایی حضور داشتند.

حفتر روز چهارشنبه(دیروز) هم با «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی در ریاض دیدار کرد.

در همین ارتباط سرلشکر «أحمد المسماری» سخنگوی ارتش لیبی روز سه‌شنبه(دیروز) گفت: «لیبی با توطئه بزرگی مواجه است که شاخه‌های زیادی دارد و از جمله آن شاخه‌های نظامی است که در شرق و جنوب کشور آن را از بین بردیم و امروز با «توطئه سیاسی» مواجه هستیم».

وی همچنین فعال‌سازی نقش وزارت دادگستری برای مواخذه کشورهایی همچون ترکیه، قطر، ایتالیا و غیره را خواستار شد و گفت که شواهد و قرائن روشنی درباره اقدامات این کشورها و رهبران برخی گروه‌های تروریستی وجود دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار دبیرکل اکو به سرعت بالای کاهش سطح دریای خزر


نخستین عوارض عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به خزانه واریز شد


مذاکرات محرمانه روسیه و چین درباره بحران خاورمیانه


فرانسه از احتمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی خبر داد


ایران برای بستن تنگه هرمز به نیروی دریایی بزرگی نیاز ندارد


رایزنی تلفنی ولیعهد عربستان و نخست وزیر ژاپن


درخواست اپوزیسیون ترکیه برای اخراج سفیر آمریکا پس از اظهارات جنجالی


ادامه تلاش‌های دیپلماتیک پاکستان برای کاهش تنش و برقراری ثبات در منطقه


آمریکا با تداوم محاصره و تهدید، فرصت دیپلماسی را تضعیف کرده است


پیروزی تیم فوتبال ساحلی ایران مقابل امارات در گام نخست