سدهای خوزستان تقریباً پُر شده/ ناچاریم آب را تخلیه کنیم تا سیل بسیار بزرگ رخ ندهد

جمعه 9 فروردين 1398
10:40
سدهای خوزستان تقریباً پُر شده/ ناچاریم آب را تخلیه کنیم تا سیل بسیار بزرگ رخ ندهد
مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: در طی ۷۲ ساعت گذشته بیش از سه میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای خوزستان شده است که با ورود سیلاب‌های اخیر ظرفیت مخازن سدهای استان تقریبا کامل شده است.

العالم _ ایران / اقتصادی

داریوش بهارلویی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با بیان این مطلب بیان داشت: بارش‌های کم سابقه سال آبی جاری باعث شده است که نزدیک به 24 میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای استان خوزستان شود که این رقم حدود 30 درصد آب‌های سطحی کشور است.

وی ادامه داد: با توجه به پیش‌ بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی‌های شدید در روزهای یکشنبه تا دوشنبه هفته آینده و وقوع بارش‌های شدید در استان خوزستان نیاز است تا برای کنترل مخازن سدها و جلوگیری از بروز سیلاب‌های بسیار بزرگ‌تر بخشی از آب سدها را خالی کنیم. لذا آب رودخانه‌های استان بالا آمده و متاسفانه برخی از روستاها آسیب دیده‌اند.

بهارلویی تاکید کرد: با توجه به اینکه تعدادی از روستاهای پایین دست حاشیه رودخانه کرخه و دز تحت تاثیر سیلاب قرار خواهند گرفت لازم است دستگاه‌های ذیربط و مسئول در اسرع وقت جهت حفاظت از شهروندان گرامی و روستاها و تاسیسات در معرض خطر آبگرفتگی حاشیه رودخانه کرخه و دز اقدامات و تمهیدات لازم را به عمل آورند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری


گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اژه‌ای: حرف‌هایی که خوشحالی دشمن را به همراه دارد نزنیم


مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند