مخالفان سعودی: حکومت عربستان رو به زوال می رود

جمعه 9 فروردين 1398
15:31
مخالفان سعودی: حکومت عربستان رو به زوال می رود سه تن از فعالان سعودی ضمن اعلام مخالفت با حکومت عربستان و سیاست های محمد بن سلمان، اعلام کردند که از هر گونه تلاش برای نجات کشور از خطرات این حکومت حمایت می کنند.

العالم - عربستان سعودی

این سه مخالف به نام های سلطان العجمی، فارس الیامی و جابر المری با صدور بیانیه مشترک اعلام کردند: وقتی که محمد بن سلمان به عنوان ولی عهد منصوب شد امیدوار شدیم که ما هم مثل بقیه ملت ها شاهد اصلاحات سیاسی و توسعه اقتصادی و حقوقی و ریشه کن کردن فساد خواهیم بود اما ناامید و سرخورده شدیم.

در این بیانیه که توسط "مرزوق العتیبی"، روزنامه نگار معارض سعودی منتشر شده آمده است: کار ما به دست یک آدم احمق نادان و ماجراجوی و دیوانه افتاده است که هر کاری دلش بخواهد می کند حکومت سعودی رو به زوال و ملت رو به آوارگی گذاشته اند.

آنها در این بیانیه تأکید کرده اند که برای خلاص شدن از شر محمد بن سلمان به مخالفان حکومت در خارج پیوسته اند.

آمارهای کمیساریای عالی پناهندگان نشان می دهد که تعداد سعودی هایی که در سال 2017 درخواست پناهندگی کرده اند در مقایسه با سال 2012، 318% افزایش یافته است.

در آمارهای کمیساریای عالی پناهندگان وابسته به سازمان ملل، تعداد سعودی هایی که در سال 2017 درخواست پناهندگی کرده اند حدود 815 نفر است در حالی که این آمار در سال 2012، کمتر از 200 نفر بوده است.

مجله آمریکایی نیویورکر نیز در گزارشی که در ژانویه گذشته منتشر کرده است به بررسی تلاش های بن سلمان برای ساکت کردن صدای منتقدان پرداخته است. در این گزارش آمده است که بن سلمان با توسل به تهدید و ارعاب حتی علیه کسانی که دیدگاه های سیاسی قوی نداشته اند، سعی کرده است صدای هزاران سعودی خفه کند.

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا