قاسمی: آمریکا حساب های هلال احمر را مسدود کرده است

سه شنبه 13 فروردين 1398
17:54
قاسمی: آمریکا حساب های هلال احمر را مسدود کرده است
سخنگوی وزارت امورخارجه ایران گفت: آمریکا حساب های هلال احمر را مسدود کرده و با این اقدام عملا کمک رسانی از کشورهای دیگر به مردم سیل زده را مختل کرده است.

العالم - ایران / سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: آمریکا حساب های هلال احمر را مسدود کرده و با این اقدام عملا کمک رسانی از کشورهای دیگر به مردم سیل زده را مختل کرده است.

وی افزود: با توجه به بلوکه بودن حساب های هلال احمر، هیچ شهروند خارجی یا ایرانی مقیم خارج نمی تواند کمکی به مردم سیل زده ارسال کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: این اقدام آمریکا در آستانه سالگرد خروج آمریکا از برجام نشان دهنده رویکرد ضد مردمی دولتمردان این کشور علیرغم شعارهای و ادعاهای مسخره آنهاست که می گویند تحریم ها بر ضد مردم ایران نیست و به نفع مردم ایران است.

قاسمی گفت: معمولا حتی در شرایط سخت و اضطراری تمام سیستم های بانکی مسدود نمی شوند و امکان ارسال کمک های بشردوستانه و انسانی به مردم از طریق نهادهایی مثل صلیب سرخ و هلال احمر فراهم می شود، اما آمریکا در یک رویکرد ضد انسانی و ظالمانه تمام مسیرهای کمک رسانی به مردم سیل زده را مسدود کرده است‌.

وی ادامه داد: نهادهای امداد رسان مثل صلیب سرخ و هلال احمر در روزهای اخیر اعلام کرده اند نمی توانند کمک های خود را به هلال احمر جمهوری اسلامی ارسال کنند و به نظر می رسد آمریکا درصدد ممانعت از ارسال کمک های انسان دوستانه به مردم سیل زده است.

سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد: جامعه جهانی و سازمانهای بین المللی امدادرسان با این اقدام سبوعانه مقابله کنند.

قاسمی با اشاره به حجم بالای خسارات وارد شده به مردم سیل زده در استانهای مختلف اظهار داشت: نهادهای امدادرسان داخلی و مردم تلاش می کنند خسارت های وارد شده به مردم سیل زده را کاهش دهند، ولی تاکنون هیچ کمک خارجی به صورت محسوس دریافت نشده و راهی برای این کمک رسانی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: لازم است نهادهای بین المللی در این زمینه اقدامات عاجل انجام دهند، به ویژه در شرایط کنونی که کمبود برخی تجهیزات مانند بالگردها محسوس است و تامین این تجهیزات با مشکل مواجه شده است.

سخنگوی وزارت امورخارجه تاکید کرد: آمریکا باید پاسخگوی همه عواقب اقدام خود در ممانعت از کمک رسانی به مردم سیل زده ایران باشد.

قاسمی یادآور شد: مردم دلیر و از خود گذشته ایران این حوادث و خسارات ناشی از آن را به همت روحیه ایرانی و والای انسانی خود در یک همکاری و با پیوند دولت - ملت به پایان خواهند برد.

وی اضافه کرد: بدون هیچ چشمداشتی از آنانی که جان آدمی را هم ابزاری سیاسی برای اهداف نامقدس خود می دانند، جهانیان و زمان قضاوت خواهند کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است