مصونیت قضایی رهبر مخالفان ونزوئلا لغو شد

چهارشنبه 14 فروردين 1398
08:36
مصونیت قضایی رهبر مخالفان ونزوئلا لغو شد مجمع مؤسسان قانون اساسی ونزوئلا بامداد چهارشنبه با لغو مصونیت قضایی «خوان گوایدو» رهبر مخالفان و رئیس مجلس ملی موافقت کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، لغو مصونیت قضایی گوایدو که به صورت مستقیم از تلویزیون ونزوئلا پخش می شد، به تصویب مجمع موسسان قانون اساسی این کشور رسیده است.
در سند لغو مصونیت رییس مجلس ملی ونزوئلا آمده است: مجمع مؤسسان قانون اساسی، اجازه می دهد تحقیقات قضایی در مورد شهروندی خوان گوایدو ادامه یابد.
پیش از این و اول فروردین ماه سال جاری شمسی نیز «روبرتو ماررو» مدیر دفتر گوایدو ، به اتهام تلاش برای ترور سران این کشور بازداشت شد.
ونزوئلا از 23 ژانویه (3 بهمن) که در آن گوایدو رییس مجلس ملی این کشور خود را به عنوان رییس جمهوری موقت معرفی کرد، بحرانی است.
پس از این حادثه، آمریکا، پارلمان اروپا و برخی کشورهای اروپایی مانند فرانسه، آلمان و انگلیس، گوایدو را بعنوان رییس جمهوری موقت ونزوئلا به رسمیت شناختند.
در مقابل،ایران، روسیه، ترکیه، بولیوی و کوبا، با کودتا خواندن این اقدام گوایدو، از «نیکلاس مادورو » رییس جمهوری قانونی ونزوئلا حمایت کردند.
همچنین همراهی کشورهای آمریکای لاتین با دولت ترامپ،موجب افزایش تنش‌ ها میان روابط ونزوئلا با همسایگان خود شد و کاراکاس روابط دیپلماتیک خود را با برخی از این کشورهها از جمله آمریکا و کلمبیا قطع کرد.
دولت ونزوئلا آمریکا و کلمبیا و رهبران آنها را متهم می کند، علاوه بر طرح کودتا برای سرنگونی مادورو رئیس جمهوری قانونی، به دنبال ترور وی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان


رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان شد


حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است


نشان فداکاری به خانواده شهید صحرایی با حضور سرلشکر حاتمی اهدا شد


پیام دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی به محضر فرماندهی معظم کل قوا


جایزه ۳۰ هزار دلاری برای دستگیری یا هلاکت هر سرباز متجاوز آمریکایی


پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید