رئیس پزشکی قانونی کشور اعلام کرد:

جان باختن ۶۲ نفر در کشور به دلیل وقوع سیل

چهارشنبه 14 فروردين 1398
17:13
جان باختن ۶۲ نفر در کشور به دلیل وقوع سیل رئیس پزشکی قانونی کشور گفت: از ابتدای نوروز ۶۲ نفر به دلیل وقوع سیل جان خود را از دست داده‌اند.

العالم - ایران

احمد شجاعی رئیس پزشکی قانونی کشور در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با آخرین آمار کشته‌های ناشی از سیل در کشور، اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از ابتدای نوروز ۶۲ نفر به دلیل این حادثه در استان‌های مختلف جان خود را از دست داده که همه این افراد شناسایی و تشخیص هویت شده‌اند.

وی افزود: استان فارس با ۲۱ کشته و لرستان با ۱۴ کشته در صدر آمار فوتی‌های ناشی از سیل بوده است. همچنین ۳ نفر در خراسان شمالی، ۸ نفر در گلستان، ۵ نفر در مازندران و ۵ نفر در همدان به دلیل سیل جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پزشک قانونی کشور خاطرنشان کرد: همچنین یک نفر در خوزستان، یک نفر در کرمانشاه، یک نفر در سمنان، ۲ نفر در کهگیلویه و بویراحمد و یک نفر نیز در خراسان رضوی بر اثر سیل جان باختند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد