پمپئو: ناتو برای مقابله با تهدیدهای نوظهور آماده باشد

پنج‌شنبه 15 فروردين 1398
19:41
پمپئو: ناتو برای مقابله با تهدیدهای نوظهور آماده باشد
وزیر خارجه آمریکا، پیمان آتلانتیک شمالی را مهم ترین ائتلاف در جهان دانست که توانسته است با تهدیدهای چین، روسیه و ایران مقابله کند و گفت باید برای مقابله با تهدیدهای نوظهور آماده بود.

العالم - آمریکا

مایک پمپئو روز پنج شنبه در سخنرانی آغازین نشست وزیران خارجه ناتو که در واشنگتن برگزار شد، افزود: امروز مقدونیه شمالی هم به این سازمان ملحق خواهد شد.

وی ادامه داد: ما تلاش می کردیم که سپری در برابر تجاوز ایجاد کنیم که عملی شد و 70 سال به خوبی این کار را انجام داد. توانستیم از طریق ناتو 'صلح و قدرت' را حفظ کنیم.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: از طریق ناتو با تهدیدهای چین، روسیه و ایران مقابله کردیم. ناتو بزرگترین سپر در برابر شوروی و گسترش کمونیسم بوده است. در همین مدت با تقویت نظامی که از سوی ریگان انجام شد، شوروی از هم فروپاشید.

پمپئو با بیان اینکه 'همه تخلف روسیه از پیمان موشک های میان برد هسته ای را محکوم کردند'، اظهار کرد: ناتو باید برای تهدیدهای نوپای آینده از سوی روسیه و چین آماده باشد که شامل فناوری های نسل پنجم و بسیاری دیگر می شود که آرمان ها و امنیت عمومی مردم ما را به خطر می اندازد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون زمان آن نیست که بهانه بیاوریم که شهروندانمان نمی توانند هزینه های آن را بپردازند. باید این ائتلاف را حفظ کنیم که برای همه ما و رهبران کشورها مهم است.

وزیر خارجه آمریکا افزود: همان گونه که ناتو برای مقابله با تهدید شوروی جدی بود، اکنون هم باید جدی باشد. اکنون ناتو به نیرویی در تاریخ تبدیل شده است که هیچ ائتلافی یارای مقابله با آن ندارد. ناتو بزرگترین قدرت برای دمکراسی، بازدارندگی و دفاع مشترک است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

یک جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد


تحلیلگر آمریکایی: فاجعه اقتصادی در چند قدمی ما است


جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی شناور توسکا و خدمه آن شد


سفارت ایران به کالاس: اروپا شرافت خود را با سکوت مقابل خون شهدای میناب فروخت


سفیر ایران در سازمان ملل: محاصره دریایی آمریکا نقض آتش‌بس است


رئیس بانک مرکزی اروپا نسبت به خطر جیره‌بندی مواد غذایی هشدار داد


واکنش‌ آمریکایی ها به تمدید آتش‌بس؛ ناتوانی ترامپ و تقلا برای خروج از جنگ علیه ایران


دبیرکل سازمان ملل از تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا استقبال کرد


ترامپ با تکرار ادعاهایش آتش بس با ایران را تمدید کرد


سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا