آمریکا پایگاه نظامی جدیدی در غرب عراق احداث کرد

پنج‌شنبه 15 فروردين 1398
19:35
آمریکا پایگاه نظامی جدیدی در غرب عراق احداث کرد آمریکا پایگاه نظامی جدیدی را در نزدیکی نوار مرزی عراق با اردن و سوریه در غرب استان الانبار تاسیس کرده است.

العالم - عراق

یک منبع مسئول در استان «الانبار» عراق روز پنجشنبه از اقدام نیروهای آمریکایی در تاسیس پایگاه نظامی جدیدی در منطقه «الرکبان» در نزدیکی نوار مرزی عراق، اردن و سوریه در غرب این استان خبر داد.

این منبع در گفت‌وگو با وبگاه خبری «المعلومه» تاکید کرد: «نظامیان آمریکایی یک پایگاه نظامی در منطقه الرکبان در دورترین نقطه شمال شرق اردن نزدیک به نوار مرزی عراق و سوریه در غرب الانبار احداث کردند. این پایگاه شامل شمار زیادی نیروی آمریکایی مجهز به سلاح سبک و سنگین و با پشتیبانی هواپیماهای جنگی هستند.»

این منبع گفت: «نظامیان آمریکایی از این پایگاه برای شناسایی مناطق مرزی سه کشور استفاده می‌کنند و تحرکات این نیروها و استقرار آنها در این منطقه به اطلاع دولت‌های سه کشور مذکور است. نیروهای گارد مرزی و دیگر سرویس‌های امنیتی به شکلی گسترده در نزدیکی گذرگاه های مرزی سه کشور مستقر هستند تا مانع نفوذ عناصر داعش به داخل خاک عراق شوند.»

ارتش آمریکا که در سال ۲۰۱۱ بعد از ۸ سال اشغال خاک عراق این کشور را ترک کرده بود، سال ۲۰۱۴ این بار به بهانه مبارزه با داعش بار دیگر به این کشور بازگشت. در حال حاضر آمریکا در عراق چند پایگاه نظامی دارد و آنطور که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده، فعلا قصد خروج از این کشور را نیز ندارد. ترامپ چندی قبل در اظهاراتی که واکنش منفی مقام‌های مختلف عراقی را در پی داشت، از عراق به عنوان محلی برای «رصد ایران» یاد کرد.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت