واکنش چین به عدم حضور آمریکا در اجلاس راه ابریشم

جمعه 16 فروردين 1398
12:53
واکنش چین به عدم حضور آمریکا در اجلاس راه ابریشم سخنگوی وزارت خارجه چین به عدم اعلام حضور آمریکا در اجلاس بین المللی راه ابریشم واکنش نشان داد و گفت: درهای این اجلاس به روی همه کشورها باز است و واشنگتن باید در این باره تصمیم خودش را بگیرد.

العالم ـ آسیا

گنگ شوانگ روز جمعه در مصاحبه مطبوعاتی در پکن در واکنش به این سئوال که آمریکا چرا در این اجلاس شرکت نمی کند، افزود: این سوال را باید از طرف آمریکایی بپرسید.
وی افزود: نمایندگانی از 100 کشور دنیا از جمله رهبران 40 کشور از سراسر جهان تاکنون دعوت دوستانه چین برای حضور در این اجلاس را پذیرفته اند و اگر آمریکا تصمیم گرفته است حضور نیابد باید خودش هم به این موضوع جواب دهد.
این سخنگو گفت: راه ابریشم یک مسیر برای همکاری های اقتصادی و تجاری بین المللی و مسیری باز به روی دیگر کشورها است که به آن ملحق شوند.
وی افزود: در جریان اجرای این برنامه، دستاوردهای چشمگیری حاصل شده و همکاری های اقتصادی کشورهای مرتبط با این راه افزایش یافته است.
او گفت: که از زمان اجرای این طرح در سال 2013 میلادی به این طرف تاکنون 150 کشور و سازمان بین المللی توافقنامه های الحاق به آن را با چین امضا کرده اند.
گنگ شوانگ تصریح کرد: چین برای برگزاری دومین اجلاس بین المللی همکاری راه ابریشم، خود را آماده می کند و اطمینان دارد که این نشست بزرگ با موفقیت برگزار خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


ارتش: دست به ماشه، گوش به فرمان فرمانده کل قوا هستیم


شبکه العالم به واکاوی عمق راهبردی افول آمریکا و پیروزی محور مقاومت پرداخت


برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران نداریم


تکذیب ادعای گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز


تاکید بقائی بر مسئولیت آمریکا در پیامدهای آتش‌افروزی رژیم اسرائیل