واکنش قطر به بیانیه تحریم چهار کشور عربی

جمعه 16 فروردين 1398
17:46
واکنش قطر به بیانیه تحریم چهار کشور عربی دولت قطر به بیانیه چهار کشور عربی در خصوص تحریم نشست مجمع عمومی اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی در دوحه، واکنش نشان داد.

العالم- آسیا

«احمد بن سعید الرمیحی» مدیر دفتر اطلاع‌رسانی وزارت خارجه قطر به بیانیه چهار کشور عربی (عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات) مبنی بر تحریم نشست مجمع عمومی اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی واکنش نشان داد.

وی در صفحه توئیتر خود نوشت که «بیانیه چهار کشور در تحریم نشست اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی در دوحه، خنده‌دار است و اهمیتی ندارد».

الرمیحی با اشاره به تأکید کشورها برای مشارکت بی‌سابقه در نشست اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی در دوحه، تأکید کرد که تحریم این نشست توسط چهار کشور عربی خنده‌دار است و اهمیتی ندارد بلکه انزوای آنها را بیشتر می‌کند.

دوحه فردا شنبه میزبان یکصد و چهلمین دور نشست مجمع عمومی اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی خواهد بود.

چهار کشور عربی مذکور با صدور بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که این نشست را تحریم کرده‌اند.

چهار کشور عربی (عربستان، امارات، بحرین و مصر) از خرداد ماه سال ۱۳۹۶ روابط دیپلماتیک خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کرده و تمامی گذرگاه‌های زمینی، هوایی و دریایی را به روی این کشور بسته‌اند.

این چهار کشور ازسرگیری روابط خود با دوحه را به پذیرش خواسته‌های ۱۳‌گانه خود از سوی قطر مشروط کرده‌اند که از جمله این خواسته‌ها نیز کاهش سطح روابط دوحه با ایران، توقف حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس و تعطیلی شبکه الجزیره است.

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟