جنگنده «اف-۳۵ » ژاپن از صفحه رادار محو شد

سه شنبه 20 فروردين 1398
17:39
جنگنده «اف-۳۵ » ژاپن از صفحه رادار محو شد یک فرونده جنگنده گرانقیمت «اف- 35 » ساخت آمریکا که در خدمت ارتش ژاپن قرار دارد، حین پرواز آموزشی از صفحه رادار محو شد.

العالم - آسیا

منابع خبری از ناپدید شدن یک فروند جنگنده گرانقیمت «اف-35» ژاپن از صفحه رادار خبر دادند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از شبکه خبری «ان. اچ. کی» بعداز ظهر دوشنبه به وقت تهران گزارش داد که یک فروند جنگنده اف-35 نیروی هوایی ژاپن حین پرواز آموزشی از صفحه رادار محو شده است.

به گفته مقام‌های وزارت دفاع ژاپن، بخش کنترل زمینی در حالی ارتباط خود با این جنگنده را ساعت 7.27 غروب سه‌شنبه به وقت محلی از دست داد که جنگنده مذکور در 135 کیلومتری شمال شرقی شهر «میساوا» سرگرم پرواز آموزشی بود.

شبکه ان. اچ .کی در گزارش خود افزوده که یک هواپیمای گشت‌زنی و 2 کشتی در حال عملیات تفحص و نجات در منطقه هستند و وضعیت خلبان این جنگنده و این‌که آیا موفق به خروج اضطراری شده یا خیر، نامشخص است.

به گزارش فارس؛ سال گذشته 10 فروند از این نوع جنگنده به پایگاه هوایی میساوا اعزام شدند. ژاپن اینک در مجموع 12 فروند جنگنده اف- 35 را در اختیار دارد و حدود 150 فروند دیگر نیز به آمریکا سفارش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت


۹۳ هزار تُن پسته روانه بازارهای جهانی شد


دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم


ایجاد مسیر‌های پروازی جدید با کشور عراق


ایران و کنیا؛ فصل تازه همکاری‌های اقتصادی


ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه