جنگنده های عربستان بخش هایی از صنعا را بمباران کردند

چهارشنبه 21 فروردين 1398
07:45
جنگنده های عربستان بخش هایی از صنعا را بمباران کردند جنگنده - بمب افکن های عربستان بامداد چهارشنبه مناطقی در صنعا پایتخت یمن را بمباران کردند.

العالم - یمن

به گزارش پایگاه خبری المسیره یمن، جنگنده - بمب افکن های عربستان دستکم در سه نوبت کارخانه پلاستیک سازی صنعا را بمباران کردند که باعث آتش سوزی در این کارخانه شده است.

براساس این گزارش، جنگنده های ائتلاف سعودی در حال پرواز بر فراز صنعا هستند.

ازسوی دیگر ، ائتلاف سعودی - آمریکایی نیز اعلام کرده است که درصدد انجام عملیات هوایی علیه مواضع یمنی ها در صنعا است.

'یحیی سریع' سخنگوی نیروهای مسلح یمن پیش تر گفته بود که جنگنده - بمب افکن های عربستان طی یک هفته گذشته در 97 نوبت مناطق مختلف یمن را بمباران کرده است.

درهمین حال یگان موشکی ارتش یمن نیز مواضع نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی در استان حجه واقع در شمال یمن را با یک فروند موشک «زلزال 1» هدف قرار دادند.

عربستان از ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا،حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

تجاوز عربستان به یمن تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 16 هزار یمنی بی گناه و ویرانی زیرساخت های این کشور شده است.

0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس