مردم کشمیر انتخابات هند را تحریم کردند

پنج‌شنبه 22 فروردين 1398
13:17
مردم کشمیر انتخابات هند را تحریم کردند مردم کشمیر اعلام کردند: حضور در انتخابات را تحریم کرده و به هیچ یک از نمایندگان دولت هند رأی نمی‌دهند.

العالم - آسیا

مردم کشمیر اعلام کردند: حضور در انتخابات را تحریم کرده و به هیچ یک از نمایندگان دولت هند رأی نمی‌دهند.

«سید علی گیلانی»، «میر واعظ عمر فاروق» و «یاسین ملک» رهبران آزادی‌خواه کشمیر از مردم خواستند در انتخابات شرکت نکنند تا تکلیف افراد بی‌گناه که توسط نیروهای امنیتی هند دستگیر شده‌اند، مشخص شود.

رهبران آزادی‌خواه کشمیر به شدت سرکوب مردم توسط ارتش هند را محکوم و خواهان آزادی زندانیان از زندان مرکزی «سرینگر» مرکز کشمیر شدند.

به گفته رهبران کشمیری بسته شدن مسیرهای اصلی در منطقه و ایجاد ممانعت برای کسب و کار مردم توسط نیروهای امنینت یکی دیگر از دلایل تحریم انتخابات هند است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که «راهول گاندی» رئیس کنگره هند اعلام کرد در صورتی که حزب وی پیروز انتخابات شود نیروهای نظامی در کشمیر را به نصف کاهش می‌دهد.

در حال حاضر حزب «نارندرا مودی» نخست وزیر هند به شدت از جانب اپوزیسیون تحت فشار است و کوبیدن بر طبل جنگ با پاکستان نتیجه معکوس داده است.

بیشتر کارشناسان بر این باورند که حزب مودی در انتخابات شکست خواهد خورد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق


زائران نگران نباشند؛ سقف پروازی اربعین کاهش پیدا نمی‌کند


مجوز اتحادیه اروپا به یک داروی ایرانی


چابهار و خورگاس در آستانه پیوند


نخستین ماهواره راداری ایران آماده رونمایی


ایران و روسیه در آستانه اتصال کامل شبکه‌های بانکی


همزمان با جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد: شهادت بیش از ۱۰۰۰ ورزشکار فلسطینی در جریان تجاوز اشغالگران صهیونیست


گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است