بمباران منازل یمنی‌ها با 100 گلوله توپخانه/ یک کودک کشته شد

پنج‌شنبه 22 فروردين 1398
14:28
بمباران منازل یمنی‌ها با 100 گلوله توپخانه/ یک کودک کشته شد ائتلاف سعودی، منازل و مزارع یمنی‌ها در یکی از شهرهای استان «الحدیده» را با 100 گلوله توپخانه هدف قرار داد.

العالم- یمن

ائتلاف سعودی امروز (پنجشنبه) بیش از 100 گلوله توپخانه به سمت منازل و مزارع یمنی‌ها در منطقه «الفازه» در شهر «التحیتا» الحدیده (واقع در غرب یمن) شلیک کردند.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، در پی این حمله یک کودک کشته و به منازل و مزارع یمنی‌های آسیب‌های بسیاری وارد شد.

دیشب نیز در پی حمله موشکی ائتلاف سعودی به التحیتا یک دختر یمنی کشته و برادر وی نیز زخمی شد.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن دو روز پیش اعلام کرد، ائتلاف متجاوز در یک هفته بیش از 1221 بار آتش‌بس الحدیده را نقض کرده‌‌ است.

شهر استکهلم سوئد در تاریخ 15 آذر 1397 (شش دسامبر ۲۰۱۸) به مدت یک هفته میزبان چهارمین دور مذاکرات صلح یمن با حضور طرف‌های یمنی به ریاست «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن بود و در تاریخ 13 دسامبر (22 آذرماه) با توافق آتش‌بس در الحدیده، به کار خود پایان داد.

آتش‌بس در شهر و بندر الحدیده از ۲۷ آذرماه 1397 (18 نوامبر 2018) وارد مرحله اجرا شده است، اما ائتلاف سعودی با انجام حملات مداوم، هر روز آن را نقض می‌کند به نحوی که این آتش‌بس در آستانه شکست قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم


تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه


تلاش آمریکا برای پوشاندن شکست‌های نظامی با اعمال فشارهای اقتصادی بر ایران


زیارت حرمین شریفین در جریان سفر رئیس مجلس به عراق/ هدیه خاص به قالیباف+ تصاویر


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره پایگاه هوایی ابوالظهور توسط سوریه


اجرای حکم قصاص عامل شهادت ۴ نیروی فراجا در اصفهان


شکاف عمیق در نیروهای پشتیبانی سریع سودان؛ گروه بزرگی به ارتش پیوستند