دیوان بین‌المللی کیفری خواستار تحویل "البشیر" شد

پنج‌شنبه 22 فروردين 1398
22:25
دیوان بین‌المللی کیفری خواستار تحویل دیوان بین‌المللی کیفری از مقامات سودانی خواست که عمر البشیر را به این دیوان تحویل دهند.

العالم - آفریقا

دیوان بین‌المللی کیفری امروز پنج‌شنبه از مقامات سودانی خواست که عمر البشیر رئیس جمهور برکنارشده این کشور را تحویل بدهند.

"فادی العبدالله" سخنگوی دیوان بین‌المللی کیفری گفت این دادگاه به اوضاع داخلی هیچ کشوری واکنش نشان نخواهد داد اما تاکنون دوبار حکم دستگیری البشیر صادر شده و این حکم همچنان لازم الاجرا است.

وی گفت دیوان بین‌المللی کیفری از مقامات سودانی می‌خواهد برای اجرای قطعنامه شورای امنیت که سودان را به همکاری با این دیوان ملزم کرده است همکاری کنند.

البشیر در سال 2004 با امضای موافقت‌نامه‌ای به جنگ داخلی بین جنوب و شمال سودان پایان داد. او به‌خاطر نقش خود در نزاع دارفور، جایی که بر اثر پاکسازی نژادی افراد غیرعرب، 200 هزار نفر کشته شدند مورد انتقاد قرار گرفت، حکم جلب بین‌المللی وی توسط دیوان بین‌المللی کیفری صادر شد و وی به‌اتهام ارتکاب «جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت» در دارفور، تحت تعقیب بین‌المللی است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم