انفجار بمب در کویته پاکستان 18 کشته برجای گذاشت

جمعه 23 فروردين 1398
08:53
انفجار بمب در کویته پاکستان 18 کشته برجای گذاشت پلیس پاکستان اعلام کرد: انفجار بمب در شهر 'کویته' مرکز ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور 16کشته و 35 زخمی برجای گذاشت.

العالم- آسیا

به نقل از رسانه های پاکستانی، پلیس شهر کویته افزود: این انفجار صبح امروز(جمعه) در میدان تره بار در حوالی شهرک 'هزارگنجی' به وقوع پیوست.
شبکه های خبری پاکستان با انعکاس تصاویر زنده از محل حادثه گفتند که شدت انفجار به حدی بود که به خودرهای پارک شده، فروشگاه ها و منازل مسکونی در اطراف میدان تره بار خسارت وارد شد.
نیروهای امنیتی پاکستان با حضور در محل انفجار، منطقه مورد نظر را تحت کنترل خود قرار دادند.
تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است. در گذشته گروه های غیرقانونی نظیر شورشیان بلوچ مسئولیت انفجارها و حملات علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان را برعهده گرفته بودند.
ایالت بلوچستان پاکستان سال ها از خشونت و تروریسم رنج می برد.
طی ماه های اخیر، این استان با تعدادی از چالش های امنیتی مواجه بوده است و پرسنل امنیتی در این ایالت اغلب در انفجارهای جاده ای و حملات انتحاری هدف قرار گرفته اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد