هشدار آمریکا به اتباع خود درباره سفر به ترکیه

شنبه 24 فروردين 1398
23:09
هشدار آمریکا به اتباع خود درباره سفر به ترکیه
وزارت خارجه آمریکا با اطلاع رسانی به شهروندانش نسبت به پیامدهای منفی سفر به ترکیه و تردد در مرزهای سوریه و عراق هشدار داده است.

العالم - آمریکا

آمریکا به تازگی با افزایش سطح امنیتی مسافرت به ترکیه، به شهروندان خود هشدار داده است.

به نوشته وبگاه «اکاثیمرینی» وزارت خارجه آمریکا اینک هشدار سفر به ترکیه را به سطح «3» رسانده و به اتباعش توصیه کرده موارد تروریستی و بازداشت‌های خودسرانه را در سفر به ترکیه لحاظ کنند.

وزارت خارجه آمریکا 9 آوریل (سه‌شنبه 20 فروردین) هشدار سفر به ترکیه را بروزرسانی و به اتباع خود همچنین توصیه کرده به خاطر خطر «آدم ‌ربایی» و «عملیات تروریستی» از نزدیک شدن به مرزهای «عراق» و «سوریه» اجتناب نمایند.

در بخشی از هشدار وزارت خارجه آمریکا آمده است:«نیروهای امنیتی ده‌ها هزار نفر از جمله شهروندان امریکا را با اتهام وابستگی با سازمان‌‌های تروریستی و بر اساس شواهد ضعیف، مخفی و انگیزه‌های سیاسی بازداشت کرده‌اند. شهروندان آمریکا نیز مشمول ممنوعیت‌های مسافرتی هستند که مانع خروج آنها از ترکیه می‌شود. مشارکت در تظاهراتی که توسط دولت ترکیه به طور صریح تایید نشده و همچنین انتقاد از دولت از جمله در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به دستگیری منجر شود.»

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا همچنین نسبت به حملات تروریستی در مکان‌های گردشگری، مراکز حمل و نقل و دیگر مناطق عمومی هشدار داده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

جنجال بر سر سفر همسر شهردار مسلمان نیویورک به سوریه و لبنان


حمله به پالایشگاهی در لیبی و شنیده شدن صدای انفجار مهیب


۷ کشته در درگیری خونین در ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکلن


معاون وزارت بهداشت: جنگ باعث اختلال در توزیع دارو شد + ویدئو


طوفان سیاسی در آنکارا درپی توافق سه جانبه ترکیه، عربستان و پاکستان 


نشست وزیران ایران و پاکستان با تمرکز بر بخش انرژی


از زلزله ویرانگر در کلمبیا تا اذعان گوینده اسرائیلی به جنایتکار بودن این رژیم


دیدار رئیس‌جمهور و وزیر کشور پاکستان و تاکید بر روابط ممتاز تهران و اسلام آباد


نخست وزیر رژیم اشغالگر طرح غزه را نپذیرفت


سخنگوی سپاه: آمریکا یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد