عراق: پیوستن جولان به اسرائیل مخالف قوانین بین‌المللی است

يکشنبه 25 فروردين 1398
19:34
عراق: پیوستن جولان به اسرائیل مخالف قوانین بین‌المللی است وزیر خارجه عراق ضمن مخالفت با تصمیم آمریکا درباره پیوستن جولان اشغالی به رژیم صهیونیستی گفت که «این اقدام مخالف قوانین بین‌المللی است».

العالم- عراق

«محمد علی الحکیم» وزیر خارجه عراق روز یکشنبه در نشست چهارجانبه در امان پایتخت اردن بر مخالفت کشورش با تصمیم آمریکا درباره جولان اشغالی تاکید کرد.

محمد علی الحکیم به شبکه خبری روسیاالیوم گفت که «این تصمیم آمریکا یک جانبه و مخالف قوانین بین‌المللی است».

وی تاکید کرد که «جولان سرزمین سوریه است و تصمیمات بین‌المللی باید به گونه‌ای باشد که حاکمیت سوریه بر جولان به رسمیت شناخته شود».

وزیر خارجه عراق با اشاره به نشست سه جانبه در اردن افزود: «همکاری امنیتی بین عراق، سوریه، اردن و روسیه و همچنین ایران و ترکیه وجود دارد».

وی اظهار داشت که «ما دشمن واحدی داریم و آن داعش است و همگان سعی در نابودی آن دارند».

الحکیم با تاکید بر حمایت روسیه از سوریه در مبارزه با داعش، نقش مسکو در برقراری امنیت منطقه را محوری دانست.

وزیر خارجه عراق دیروز راهی امان پایتخت اردن شده بود تا در نشست چهارجانبه وزیران خارجه عراق، اردن، قبرس و یونان شرکت کنند.

وی هدف از آن را بررسی سازوکارهای نو برای سرمایه گذاری تجاری و گردشگری بین این چهار کشور عنوان کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین