ولی‌عهد سعودی: همه تجربیات خود را در خدمت عراق قرار می‌دهیم

پنج‌شنبه 29 فروردين 1398
14:27
ولی‌عهد سعودی: همه تجربیات خود را در خدمت عراق قرار می‌دهیم ولی‌عهد سعودی در ملاقات با نخست وزیر عراق در ریاض تاکید کرد که کشورش همه توان و تجربیات خود را در خدمت عراق قرار می‌دهد.

العالم- عربستان سعودی

محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی تاکید کرد که عربستان همه توان و تجربیات خود را در خدمت عراق قرار می‌دهد.

روسیا الیوم گزارش داد: ولی عهدی سعودی این سخنان را روز چهارشنبه در دیدار با عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق که در راس هیاتی بلندپایه به ریاض سفر کرده است بیان داشت.

در بیانیه نخست وزیر عراق هم آمده است: توسعه روابط عراق و عربستان سعودی برای ما و منطقه ضروری است و برای رسیدن به صلح، توسعه و رفاه کمک می‌کند.

عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق روز گذشته پس از ورود به ریاض با سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی در کاخ پادشاهی عربستان دیدار کرد.

ملک سلمان در این دیدار گفت: عربستان علاقمند به همکاری با عراق و حمایت از این کشور در همه زمینه‌ها است.

عبدالمهدی نیز در این دیدار اظهار داشت که عراق به شکوفایی اقتصادی و آبادانی در پی تحقق امنیت و ثبات چشم دوخته است.

به گزارش دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر عراق در جریان سفر عبدالمهدی به عربستان 13 سند و یادداشت تفاهم با طرف سعودی در زمینه‌ همکاری‌های سیاسی، تشویق و حمایت از سرمایه گذاری، همکاری‌های کشاورزی، صنعت و منابع زیرزمینی، نفت و گاز، انرژی برق، همکاری‌های علمی و آموزشی، همکاری‌های فرهنگی و فنی، همکاری های دریایی و.. امضا شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز ایرانی است و با فرمان ایران باز و بسته خواهد شد


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود