دولت وفاق ملی لیبی، همکاری امنیتی با فرانسه را تعلیق کرد

پنج‌شنبه 29 فروردين 1398
21:22
دولت وفاق ملی لیبی، همکاری امنیتی با فرانسه را تعلیق کرد
دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «فایز السراج»، اعلام کرد به دلیل حمایت پاریس از «خلیفه حفتر»، به همکاری نظامی و امنیتی خود با دولت فرانسه پایان می‌دهد.

العالم - لیبی

دولت وفاق ملی لیبی که مورد حمایت غرب و آمریکا است، اعلام کرد به همکاری امنیتی خود با دولت فرانسه پایان می‌دهد.

به گزارش شبکه الجزیره، «فتحی باشاغا»، وزیر کشور این دولت پنج‌شنبه (۲۹ فروردین) طی بیانیه‌ای اعلام کرد این اقدام دولت وفاق ملی در واکنش به حمایت فرانسه از نیروهای مورد حمایت «خلیفه حفتر»، فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی است».

دولت فرانسه اخیرا از ژنرال حفتر و عملیات نظامی نیروهای تحت امر او برای تصرف طرابلس، پایتخت لیبی حمایت کرده است.

در همین ارتباط، دادستان نظامی دولت وفاق ملی لیبی دستور بازداشت ژنرال خلیفه حفتر و شماری از فرماندهان نیروهای تحت امر او را صادر کرد.

عملیات تصرف شهر ساحلی لیبی که پایتخت رسمی و مهمترین شهر ساحلی لیبی است، از پنجشنبه (۱۵ فروردین) بعد از فرمان ژنرال حفتر صادر شد.

طی این مدت، دو ارتش (ارتش حفتر و ارتش وفاق ملی) در اطراف شهر طرابلس به شدت درگیر شده‌اند. گفته می‌شود پایگاه هوایی «تمنهت» که در دست نیروهای حفتر بوده، در درگیری‌های امروز بین این نیروها و نیروهای دولت وفاق ملی دست به دست شده است.

0% ...

آخرین اخبار

جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد