محبوبیت ماکرون همچنان رو به افول است

يکشنبه 1 ارديبهشت 1398
18:47
محبوبیت ماکرون همچنان رو به افول است 
نتیجه چند نظرسنجی تازه در فرانسه در بحبوحه ادامه شنبه‌های اعتراضی در این کشور نشان می‌دهد که محبوبیت «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بین ۲۹ تا 27 درصد است.

العالم - اروپا

در حالی که اعتراضات هفتگی مردم فرانسه همچنان ادامه دارد، امروز (یکشنبه) نتیجه یک نظرسنجی درباره «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور این کشور نشان می‌دهد که محبوبیت او زیر ۳۰ درصد است.

بنا بر گزارش شبکه «فرانس ۲۴»، نظرسنجی «آی‌فوب» (Ifop) که امروز در نشریه فرانسوی «دیمانش» منتشر شده، نشان می‌دهد فقط ۲۹ درصد از فرانسوی‌ها از ریاست جمهوری ماکرون رضایت دارند و ۶۹ درصد ناراضی هستند.

به نوشته این رسانه فرانسوی، میزان محبوبیت ماکرون در ماه جاری میلادی (آوریل) به نسبت نظرسنجی ماه مارس تفاوتی نکرده و محبوبیتش همچنان زیر ۳۰ درصد است.

بر اساس این گزارش، حتی نطق‌های ماکرون و برنامه وی برای بازسازی کلیسای در آتش سوخته «نوتردام» هم نتوانسته بر میزان محبوبیت او اثری داشته باشد. برخی از منتقدان دولت، حضور مداوم ماکرون در برابر دوربین‌ها پس از آتش‌سوزی هفته پیش کلیسا را تلاشی برای متقاعد کردن معترضان به پایان تظاهرات‌ها توصیف کرده بودند.

نتیجه برخی دیگر از نظرسنجی‌ها از قبیل نظرسنجی «اپیونوی» (Opionway) نشان می‌دهد که محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه ۲۷ درصد است.

انتشار نتایج نظرسنجی‌ها در فرانسه در حالی صورت گرفته که مخالفان مواضع دولت او برای بیست و سه هفته متوالی در شنبه‌های اعتراضی شرکت کرده‌اند و این اعتراض‌ها همچنان ادامه یافته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


ترامپ مدعی ماموریت مخفیانه آمریکا در تنگه هرمز شد


بقایی: حمله آمریکا به مخازن آب در جنوب ایران،حمله به نبض زندگی ایرانیان است


هشدار رئیس جمهوری کلمبیا: جهان در حال بازگشت به دوران نازی‌هاست


گزارش میدانی خبرنگار العالم از آخرین وضعیت کنترل نیروهای مسلح بر تنگه هرمز+ فیلم


تحریم های جدید آمریکا علیه ۹ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


سنتکام مدعی توقیف یک نفتکش در ارتباط با ایران شد


پزشکیان: تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی نشانه استیصال در برابر اراده یک ملت است