ادعای روزنامه «الحیاة» درباره موشک‌های حزب‌الله

دوشنبه 2 ارديبهشت 1398
06:26
ادعای روزنامه «الحیاة» درباره موشک‌های حزب‌الله
یک روزنامه سعودی مدعی شد که رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را درباره کارخانه تولید موشک‌های نقطه‌زن جنبش حزب‌الله در اختیار فرانسه قرار داده است.

العالم-لبنان

روزنامه سعودی «الحیاة» به نقل از برخی منابع دیپلماتیک عربی که به نام‌های آنها اشاره‌ای نکرده است، مدعی شد که فرانسه اخیرا از وجود موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله ابراز نگرانی کرده است.

الحیاة به نقل از این منابع نوشت که رژیم صهیونیستی اخیرا اطلاعاتی به آمریکا و فرانسه درباره وجود کارخانه تولید موشک‌های نقطه‌زن در خاک لبنان ارائه کرده و پاریس درباره خطرات آن ابراز نگرانی کرده است.

این روزنامه افزود که پیش از این تنها طرف آمریکایی به لبنان هشدار می‌داد که صحت این اطلاعات را بررسی نماید اما اکنون پاریس با جدیت از آن سخن می‌گوید و معتقد است که لبنان بایستی به منظور اجتناب از تبعات آن، اقداماتی را انجام دهد «چرا که اسرائیل هرگز در برابر وجود چنین تأسیساتی با حمایت ایران در لبنان سکوت نخواهد کرد».

الحیاة در ادامه اشاره کرد که «موضع پاریس در خصوص سوریه بیشتر به موضع آمریکا نزدیک شده است».

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از این تأکید کرده بود که «موشک‌های حزب‌الله لبنان تمام سرزمین‌ اشغالی را تحت پوشش دارند».

«یوزی رابین» که به «پدر پدافند موشکی» رژیم صهیونیستی معروف شده، با ابراز نگرانی از افزایش احتمالی توان موشکی حزب‌الله، می‌گوید در یک جنگ احتمالی، اولویت باید محافظت از زیرساخت‌های راهبردی و حیاتی باشد.

0% ...

آخرین اخبار

فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران