وزارت خارجه کره جنوبی بیانیه داد/ مذاکره با آمریکا برای تمدید معافیت نفتی ایران ادامه دارد

دوشنبه 2 ارديبهشت 1398
23:20
وزارت خارجه کره جنوبی بیانیه داد/ مذاکره با آمریکا برای تمدید معافیت نفتی ایران ادامه دارد وزارت خارجه کره جنوبی در واکنش به اعلام تمدید نشدن معافیت برای خریداران نفت ایران اعلام کرد که سئول در همه سطوح در حال مذاکره با واشنگتن برای تمدید معافیت خود از تحریم های آمریکا است.

العالم ـ آسیا

به گزارش خبرگزاری یونهاپ، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد: دولت کره جنوبی در همه سطوح در حال مذاکره با ایالات متحده برای تمدید معافیت ها بوده است و تلاش های خود را در این زمینه تا ضرب الاجل دوم (12 اریبهشت ماه) ادامه می دهد.
به نوشته یونهاپ، اوایل ماه جاری میلادی «هونگ نام کی» وزیر اقتصاد کره جنوبی در واشنگتن پیرامون تمدید معافیت این کشور از تحریم های آمریکا علیه نفت ایران با استیو منوچین همتای آمریکایی دیدار و خود گفت و گو کرد.
به گزارش ایرنا، عصر امروز (دوشنبه دوم اردیبهشت 1398) مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با وجود نگرانی جامعه جهانی ازاختلال در بازار نفت، همچون گذشته در اقدامی یکجانبه، لغو معافیت ها علیه کشورهای خریدار نفت ایران را اعلام کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اردیبهشت ماه سال گذشته ضمن اعلام خروج کشورش از برجام، تحریم های رفع شده توسط این توافق را علیه مردم ایران بازگرداند اما مجبور شد به 8 کشور مشتری نفت ایران معافیت از تحریم ها اعطا کند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی