بمباران تروریست های النصره در سوریه

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
08:55
بمباران تروریست های النصره در سوریه جنگنده های روسی مواضع گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) را در اطراف شهر ادلب سوریه بمباران کردند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جنگنده های روسی ساعت یک بامداد، در 18 نوبت مواضع عناصر وابسته به این گروه تروریستی را که در حال انتقال سلاح و مهمات از ریف ادلب به اطراف شهر ادلب بود، هدف قرار دادند.

در این عملیات شماری خودروی نظامی به همراه سه انبار مهمات در شهرک های کورین، فیلون و کفلون در حومه شهر ادلب و اطراف زندان مرکزی ادلب هدف قرار گرفت و منهدم شد.

جنگنده های روسی اواسط ماه جاری میلادی (آوریل) نیز مواضع و انبارهای مهمات وابسته به گروه تحریر الشام را در ریف ادلب منهدم کردند.

سوریه در هفت سال گذشته شاهد جنگ داخلی و حضور گروه های تروریستی حمایت شده از سوی کشورهای غربی- عربی است که تاکنون صدها هزار کشته و میلیون ها نفر آواره در داخل و خارج این کشور به جا گذاشته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا