سپاه پاسداران خبر داد؛

احداث دژی به طول ۷۰۰ متر در خراسان رضوی برای مقابله با سیل

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398
19:14
احداث دژی به طول ۷۰۰ متر در خراسان رضوی برای مقابله با سیل سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه از احداث دژی به طول ۷۰۰ متر در منطقه بردسکن استان خراسان رضوی برای مقابله با سیلاب در این منطقه خبر داد‌.

العالم - ایران

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه از احداث دژی به طول ۷۰۰ متر در منطقه بردسکن استان خراسان رضوی برای مقابله با سیل در این منطقه خبر داد.

وی افزود: این دژ در منطقه دهان قلعه بردسکن و به طول ۷۰۰ متر و عرض ۴ متر و ارتفاع ۳ متر احداث شده است و هدف از آن جلوگیری از سیلاب در منطقه بردسکن و حومه آن می باشد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اقدامات یگان های مهندسی نیروی زمینی سپاه در مناطق شرق و جنوب شرق کشور برای مقابله با سیلاب یادآور شد : یکی دیگر از اقداماتی که انجام شده ترمیم سیل بند های کنار جاده منطقه دهان قلعه بردسکن بوده است. همچنین لودرها و بولدوزرهای گروه ۴۷ سلمان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در مناطق شرق و جنوب شرق کشور مشغول امدادرسانی هستند.

وی تاکید کرد : نیروی زمینی سپاه همچنین ارتباط بین ۱۰ روستای حومه شهر بردسکن با این منطقه را برقرار کرده و تلاش ما ترمیم سیل بند های اطراف منطقه بردسکن است.

سردار پاکپور با اشاره به اهمیت اقدامات مهندسی نیروی زمینی سپاه در منطقه شرق کشور به خصوص استان خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان یادآور شد: آماده ایم تا هر زمان که لازم باشد هر اقدامی را برای مقابله با سیل و کمک به مردم عزیز شرق و جنوب شرق کشور انجام دهیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان