دیدار ظریف با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل

پنج‌شنبه 5 ارديبهشت 1398
00:36
دیدار ظریف با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه برنامه های سفر به نیویورک، با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و گفت و گو کرد.

العالم-ایران

محمد جواد ظریف در دیدار ماریا فرناندا اسپینوزا از تشکیل نشست چند جانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح تشکر کرد.

رئیس مجمع عمومی هم از حضور و مشارکت قوی ایران در این نشست قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه پیش از این با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار داشت که محورهای مذاکراتی خود دیدار را اینگونه برشمرد: ما درباره مسایل دوجانبه، اقدامات غیرقانونی آمریکا درباره وضعیت در فلسطین، شناسایی اشغال جولان و بیت المقدس، درباره سوریه، لیبی،شمال آفریقا و یمن صحبت کردیم.

ظریف ادامه داد: علاوه بر این، ما درباره اقدامات غیرقانونی آمریکا ضد ایران هم صحبت کردیم و مروری بر تمامی موضوعاتی که الان سازمان ملل و نه فقط منطقه ما با آن مواجه است، داشتیم که طبیعتا زمان بیشتری می طلبید.

وزیر امور خارجه صبح چهارشنبه در اندیشکده انجمن آسیایی نیویورک هم حضور یافت و درباره مسایل مختلفی همچون برجام، مذاکره با آمریکا، موضوعات و گفت وگوهای منطقه ای به سوالات حاضرین پاسخ داد.

وی همچنین در مجمع عمومی سازمان ملل به تبیین رویکرد چندجانبه گرایی جمهوری اسلامی ایران و دیپلماسی فعال آن پرداخت و فهرستی از اقدامات یکجانبه آمریکا را مطرح کرد.

دیدار با فعالان سیاسی غیر دولتی و همچنین گفت وگو با رسانه های مختلف آمریکایی از برنامه های دیگر رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در این سفر است.

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی تیم فوتبال ساحلی ایران مقابل امارات در گام نخست


تحلیل افسر آمریکایی از ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران


اختلال در عرضه جهانی نفت به بالاترین سطح تاریخی رسید


قدردانی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از ملت و نیرو‌های مسلح


نیویورک تایمز: از زمان آغاز جنگ، ۳۰۸ کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


در پی اقدام موهن نظامی اسرائیلی، مجسمه جدید مسیح (ع) در شهر دبل لبنان نصب شد


«ماکان» پسر گمشده مدرسه شجره طیبه؛ مفقود اما زنده در دل مادر


نیویورک‌ تایمز: استراتژی و هدف ترامپ در تحریم ایران شکست می‌خورد


کاهش محبوبیت ترامپ به 33 درصد در سایه جنگ ایران


نیروی اجاره‌ای موساد به دار مجازات آویخته شد