هشدار مجدد سازمان ملل درباره یمن + فیلم

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
20:23
سازمان ملل بار دیگر درباره تشدید بحران انسانی یمن هشدار داد.

العالم _یمن

استیفن دوگریک، سخنگوی سازمان ملل، با اشاره به کمبود کمک های بشردوستانه – ناشی از درگیری ها و تخریب زیرساخت های شهری و پزشکی و آموزشی تاکید کرد، این بحران انسانی به مرحله ی وصف ناپذیری رسیده است.

دوگریک افزود: مارتن گریفیث، فرستاده سازمان ملل به یمن، تلاش می کند با {ترویج و} انجام گفت‌وگو {میان طرف های یمنی} به‌عنوان راه حل بحران یمن از شدت این بحران انسانی بکاهد.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نیز با اشاره به توزیع کمک های اساسی میان بیش از 250 هزار آواره طی 3 ماه نخست سال جاری میلادی تاکید کرد: آوارگان یمنی به سبب حمله به کشورشان از نیازهای اساسی زندگی محرومند.

کمیساریای عالی پناهندگان افزود: آمارهای سازمان ملل حاکی از آوارگی بیش از 4 میلیون یمنی است.

از سوی دیگر جنبش انصار الله یمن از سازمان ملل خواست مکانیزمی را برای فروش نفت خام یمن و استفاده از درآمدهای حاصله از آن برای تامین واردات سوخت و پرداخت حقوق بخش عمومی از طریق بانک مرکزی وضع کند.

محمد علی الحوثی، رئیس شورای عالی سیاسی یمن، خاطر نشان کرد که فروش نفت توسط سازمان ملل امکان تهیه و واردات بنزین، گازوئیل و گاز خانگی به عنوان نیازهای ضروری شهروندان را فراهم می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز