وندی شرمن:

«بولتون» آمریکا را به جنگ با ایران و ونزوئلا سوق می‌دهد

دوشنبه 16 ارديبهشت 1398
14:13
«بولتون» آمریکا را به جنگ با ایران و ونزوئلا سوق می‌دهد معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات هسته ای به بیانیه «جان بولتون» در اعزام ناو و بمب افکن به خلیج فارس واکنش نشان داد.

العالم - آمریکا

«وندی شرمن» معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات هسته‌ای منجر به برجام، در پیام خود در توئیتر می‌نویسد: حقیقت دارد، جان بولتون ما را به جنگ با ایران و ونزوئلا سوق می‌دهد؟ هیچگاه جنگی را ندیده‌ام که وی خواستار آغاز آن نباشد. دونالد ترامپ کجاست؟

این پیام در واکنش به بیانیه جان بولتون منتشر شده است.

جان بولتون روز ۱۵ اردیبهشت اعلام کرد ایالات متحده ناو هواپیمابر و بمب‌افکن به خاورمیانه اعزام می‌کند تا پیامی روشن و عاری از سوءتفاهم به ایران داده باشد.

بولتون مدعی شده: آمریکا ناوگروه تهاجمی آبراهام لینکلن و بمب‌افکن‎ها را به حوزه عملکرد سنت‎کام (فرماندهی مرکزی آمریکا) اعزام می‌کند تا پیامی واضح برای ایران باشد مبنی بر اینکه هرگونه حمله به منافع آمریکا یا متحدانمان با نیرویی بی‎امان پاسخ داده خواهد شد.

البته این نخستین بار نیست که آبراهام لینکلن به منطقه می‌‏آید حال آنکه همزمان با تشدید تنش‏‌های واشنگتن- تهران، این اقدام ابزار فشار برای اعمال جنگ روانی علیه ایران محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند