ظریف وارد مسکو شد

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398
00:33
ظریف وارد مسکو شد وزیر امور خارجه در رأس هیاتی بلندپایه و با هدف رایزنی در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه، جدیدترین تحولات منطقه ای و بین المللی با همتای روسی خود، سه شنبه شب وارد مسکو شد.

العالم - ایران

«محمد جواد ظریف» فردا (چهارشنبه) در ملاقات با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدارسیون روسیه مسائل دوجانبه، برجام و سایر مسائل منطقه ای و بین المللی را مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.

تمدید برنامه همکاری های وزارتخانه های امور خارجه ایران و روسیه و نیز تفاهمنامه در زمینه تسهیلات ورودی و اقامتی برای اعضای خدمه پروازی شرکت های هواپیمایی دو کشور از دیگر موضوعات مورد بحث در دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه خواهد بود.

در پایان این نشست وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه پروتکل توافق دوجانبه تسهیل شرایط سفر اتباع ایران و روسیه را امضا کرده و در کنفرانس مطبوعاتی نتایج مذاکرات خود را با اصحاب رسانه در میان خواهند گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

صلیب سرخ: ازسرگیری هرگونه عملیات نظامی علیه ایران میلیون‌ها غیرنظامی را تهدید می کند


کره شمالی ادعاهای سایبری آمریکا را رد کرد


یورش نظامیان اسرائیلی به الخلیل و بازداشت خبرنگار فلسطینی


استفاده سیستماتیک اسرائیل از حیوانات موذی علیه آوارگان در غزه


شکاف ترمیم‌ناپذیر میان واشنگتن و اروپا


نگرانی آمریکا از اختلاف عربستان و امارات


کابینه امنیتی اسرائیل درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد


تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ